MENU

16:51
Підбито підсумки конкурсу серед студентства аграрних ВНЗ на кращий бізнес-план
Завершено конкурс серед студентів аграрних вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі.


У конкурсі взяли участь самостійно або в складі групи понад 50 студентів, які розробили 36 бізнес-планів. Комісія відзначила особливу активність Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: учасники від навчального закладу розробили для участі у внутрішньому конкурсі 11 бізнес-планів, а їх переможцю не вистачило лічених балів для входження у трійку лідерів національного конкурсу.
Проявили себе з кращого боку також студенти Рівненського державного аграрного коледжу й Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету.
Для розробки бізнес-плану студентам було відведено понад 4 місяці, які припали на літні канікули, було запропоновано додатково розробити модель регіонального обслуговуючого кооперативу, який діятиме на території декількох сіл/сільських рад / регіонів.
На превеликий жаль через складний час на Сході країни у конкурсі не взяли участь студенти Луганського національного аграрного університету. Сподіваємося, що в майбутніх конкурсах вони надолужать втрачену можливість позмагатися на високому рівні.
За результатами оцінювання незалежною комісією рейтинг переможців щорічного конкурсу серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі складено таким чином: Перше місце зайняла Шукурова Ельзара Таврійський державний агротехнологічний університет, друге місце - Богачик Павло Уманський національний університет садівництва, третє місце поділили між собою Распутько Ярослава та Осадча Євгенія Сумський національний аграрний університет. Інші студенти зайняли місця від четвертого до десятого.
Переможців відзначено грамотами. Їх роботи за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України будуть презентовані потенційним інвесторам.
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 479 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: конкурс, Мінагрополітики України, бізнес-план, сільськогосподарський обслуговуючй | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar