MENU

15:14
Перфекціоніст: New Holland представив нові трактори серії Т7, Т7 — відточений дизайн, двигуни стандарту Stage IV та крісло а-ля «Феррарі»

New Holland представив нові трактори серії Т7. З-під рук дизайнерів та інженерів машини вийшли з більш агресивною зовнішністю, двигунами найвищого екологічного стандарту та з низкою новацій, що підвищили рівень продуктивність і комфорт роботи.

Серія нараховує вісім моделей з колісними базами 2734 мм — для Т7.175—Т7.225 та 2884 мм — для Т7.230—Т7.280.

Від машин попереднього покоління нові трактори Т7 ззовні відрізняються більш агресивним дизайном. При цьому, як зазначають конструктори, зміна стилю не вплинула на функціональність. Остання навпаки — підвищилася.

Так, капот та боковини нового дизайну краще захищають двигун від пилу та бруду, а нова форма бічних вентиляційних отворів не лише органічно продовжила візуальний рух від фар та радіаторної решітки, але й полегшила «дихання» силовому агрегату. Передні крила більшого розміру довше «захищатимуть» трактор від забруднення.

Тонка лінія даху з профілем у формі крила чайки дала змогу більш органічно «вписати» фари. Увагою до інших деталей, таких як, наприклад,  вбудована антена, дизайнери та інженери ще раз довели, що функціональні можливості можуть бути збережені в стилі.

У новій серії T7 New Holland залишився вірним 6-циліндровим силовим агрегатам. Двигун виробництва FPT Industrial відповідає екологічному стандарту Stage IV. Досягається це використанням інноваційної технології EcoBlue Hi-eSCR, що не потребує встановлення системи рециркуляції відпрацьованих газів (EGR) або фільтра сажі (DPF).

За високої ефективності системи немає необхідності йти на компроміс між ефективністю згоряння та отриманням енергії. Це дало змогу інженерам New Holland збільшити максимальні показники потужності на 5—9%. Особливо помітно це в моделях Т7.210, Т7.225 та Т7.230, де до номінальних 165 та 180 к. с. відповідно під максимальним навантаженням можна «додати» ще 45 «конячок». В цілому діапазон потужності тракторів серії Т7 становить від 140 до 240 к. с. (номінально) та від 175 до 270 к. с. — у максимальних режимах.

T7-серія отримала й низку інших рішень, що підвищили продуктивність машин. Список «поліпшень» включає пакет світлодіодних фар, що охоплюють 360 градусів, інтегровану передню навіску з ВВП, «просунуту» ABS, що управляє гальмами кожного колеса окремо, збільшуючи стійкість машини при гальмуванні на слизькій поверхні, систему управління нового покоління Headland Turn Sequencer II. Остання оснащується сенсорним екраном IntelliView IV, з допомогою якого можна задавати та контролювати параметри роботи трактора і знарядь, а також автоматизувати роботу. Так, система дає змогу записати «у прямому ефірі» розворот у кінці смуги, що надалі відтворюватиметься автоматично.

Трактори пропонуються в комплектаціях Comfort, Dynamic Comfort і Auto Comfort. Компонуючи робоче місце, інженери виходили з розуміння того, що перебування за кермом має приносити задоволення. Кабіну максимально «нафаршированих» комплектацій у New Holland порівнюють з кокпітом спорткара. На це працюють як широкий набір опцій, увага до дрібниць, таких як, приміром, оригінальні килимки, так і намагання оточити оператора такими преміальними речами, як шкіряне сидіння з безліччю регулювань, ветилюванням і активною підвіскою.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 719 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ​New Holland, Трактор, Auto Comfort, Dynamic Comfort, Т7.225, Т7.210, COMFORT, Т7.230, Т7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar