MENU

13:00
ПАТ «Аграрний фонд» вийшов на роздрібний ринок борошна
ПАТ «Аграрний фонд» став повноцінним учасником роздрібного ринку борошна і представив свою продукцію в найбільших торгівельних мережах України. Про це заявив голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко під час прес-конференції.


«Вихід на роздрібний ринок – для нас важлива подія. Ми хотіли, щоб споживачі нашої продукції мали змогу купити саме наш продукт і знали, що одним із основних завдань Аграрного фонду є забезпечення продовольчої безпеки в країні», - зазначив Андрій Радченко.
За словами керівника підприємства, продукція Аграрного фонду буде продаватись в усіх областях України: «Ми почнемо з Києва та Київської області, а потім - всією території України. Зокрема, в усіх областях будемо заходи в лінійний роздріб, продавати нашу продукцію на ринках, на ярмарках і в невеликих магазинах».
Андрій Радченко зазначив, що борошно Аграрного фонду буде продаватись в середній ціновій категорії: «Борошно в роздрібній торгівлі – для нас іміджевий крок. Водночас, ми не будемо демпінгувати, і наша ціна буде конкурентною».
ПАТ «Аграрний фонд» має намір продавати в роздріб близько 10% власного борошна, і зайняти на ринку роздрібного борошна близько 8-10%.
Андрій Радченко також додав, що наступним кроком компанії буде роздрібний продаж цукру та круп під брендом «ПАТ «Аграрний фонд».
Прес-служба Мінагрополітики
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 434 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ринок, борошно, роздрібний ринок, продукція, ПАТ «Аграрний фонд» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar