MENU

13:41
Оголошено конкурс із зарахування до кадрового резерву
Міністерство аграрної політики та продовольства України з 02 грудня 2014 року оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву на посаду ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА – КЕРІВНИКА АПАРАТУ на 2015 рік, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2007 №272 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців першої-третьої категорії, призначення на які здійснюється Президентом України за поданням Прем’єр-міністра України або Кабінетом Міністрів України чи погоджується з Кабінетом Міністрів України».


До участі у конкурсі допускаються особи, які:
-   є громадянами України;
-   вільно володіють державною мовою;
-   мають повну вищу освіту;
-   мають стаж роботи державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менш як 5 (п’ять) років та займають (займали) посади в державних органах чи органах місцевого самоврядування не нижче ІV (четвертої) категорії.
 
Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:
-   заяву про участь у конкурсі;
-   копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України;
-   заповнену особову картку форми П-2 ДС;
-   фотокартку розміром 4 х 6 сантиметрів.
Може подаватися також додаткова інформація стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
Документи на участь у конкурсі подаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення до Департаменту роботи з персоналом за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, к. 528.
Довідки за телефоном: (044) 278-35-22, з 9.00 до 18.00
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 482 | Додав: evgeniu | Теги: трудовий резерв, Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar