MENU

14:38
Один з найбільших українських виробників кукурудзи вибрав комбайни CLAAS

Офіційний дилер «Конкорд» поставив компанії «ТАКО» вісім CLAAS Lexion 770. Вісім високопродуктивних комбайнів нового покоління CLAAS Lexion поповнили технопарк компанії «ТАКО». Партнером відомого українського виробника кукурудзи та сої став «Конкорд», офіційний дилер CLAAS у Київській та Вінницькій областях.

Випробування полем техніка пройшла в умовах українського Полісся, де і відбулася її презентація за участю представників компаній «ТАКО», «Конкорд» та CLAAS.

Секретом високих врожаїв компанії «ТАКО» є застосування прогресивних технологій, що потребують інтелектуальних машин. Уже кілька років компанія «Конкорд» вела переговори з потужним холдингом у цьому напрямі та запропонувала програму поставки потрібних машин.

Сторони знайшли оптимальний механізм фінансування. Фахівці «ТАКО» пройшли навчання на заводі CLAAS, де мали можливість бачити процес складання машин та вивчили тонкощі їх роботи, а головне — спільно зі спеціалістами заводу сформували оптимальну структуру та комплектацію комбайна під свої задачі.

 

Бернд Людевіг, регіональний директор CLAAS по Східній Європі:

Наш партнер, компанія «ТАКО», шукав потужний комбайн для збирання кукурудзи. У нас такі комбайни є. Ми підготували спеціальну пропозицію для «ТАКО». Визначили кількість комбайнів, необхідну для площі, яку вони хочуть зібрати. Потім знайшли відповідну форму фінансування. Реалізації проекту також сприяло те, що компанія «Конкорд» може гарантувати комплексний підхід до клієнтів і обслуговування такої складної техніки, як Lexion. «Конкорд» — це один з найдосвідченіших дилерів, з яким ми багато років працюємо.

 

В «ТАКО» вибрали найпотужнішу версію лінійки Lexion — 770 Terra Trac  у так званому «кукурудзяному» виконанні. Двигун Caterpillar на 524 кінські сили забезпечує надійний запас потужності та високу робочу швидкість. З великим потоком рослинної маси справляється унікальна система обмолочування APS. Вона дає змогу працювати з продуктивністю значно вищою, ніж традиційні рішення.

 

Комбайн має гусеничні рушії передньої осі. З ними він менше тисне на ґрунт. А тому може працювати у вологих умовах — до пізньої осені. Крім того, гусениці підвищують стабільність руху машини. Це важливо для роботи з широкозахватними жатками — за один прохід комбайн скошує до вісімнадцяти рядків кукурудзи з традиційним міжряддям.

Врахували в компанії CLAAS й інші побажання замовника — подовжений шнек, камери відеоспостереження, інтелектуальні системи для точного землеробства та система Telematics для передачі даних в реальному часі через інтернет.

Перші тижні роботи в складних осінніх умовах підтвердили високу ефективність комбайнів. Оператори жартома порівнюють їх з літаками — так швидко вони працюють. Крім вражаючої продуктивності, відчутна економія пального.

 

Емануіл Гайсинський, президент компанії «Конкорд»:

Перший рекорд, який ми отримали, це 1228 тонн на комбайн кукурудзи за добу. Наш план — змолотити 800 гектарів кукурудзи за добу 8 комбайнами, які ми поставили. При цьому отримати 8 тисяч тонн кукурудзи. Ще один показник, про який би хотілося сказати, — це те, що ми вийшли в середньому за час проекту з «ТАКО» на не більше 1,3 літра на обмолочену тонну кукурудзи.

Сильною стороною компанії «Конкорд» є обслуговування техніки. В будь-яких питаннях замовник може розраховувати на оперативну допомогу дилера. Для підтримки клієнтів конкорд надає гарантійне та післягарантійне обслуговування, а також продаж оригінальних запчастин. При цьому сервісна мережа формується за стандартами CLAAS так, щоб відстань до клієнта не перевищувала ста п’ятдесяти кілометрів.

 

Томас Клаусснітцер, керівник продажів ТОВ «КЛААС Україна»

З компанією «Конкорд» ми вже приблизно працюємо 20 років. Компанія «Конкорд» завжди приділяла багато уваги розвиту сервісу. Крім того, що є досвідчені сервісні інженери, є хороша технічна база для сервісу: є сервісні машини, є майстерня, є повне програмне забезпечення. Тому ми можемо сказати: компанія «Конкорд» працює на європейському рівні.

Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 815 | Додав: evgeniu | Теги: CLAAS Lexion 770, комбайн, кукурудза, «ТАКО», «Конкорд» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar