MENU

12:09
Обговорено актуальні аспекти правового регулювання АПК
Фахівці Міністерства аграрної політики та продовольства України взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні аспекти правового регулювання АПК».



Учасники заходу обговорили проблеми агропромислового комплексу в процесі євроінтеграції. Зокрема, правові аспекти, торгівельні преференції, пільгові податкові режими для сільгоспвиробників та перспективи їх реформування.
До учасників заходу з інформацією щодо нових можливостей для розвитку вітчизняного агросектору у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС звернувся Директор Департаменту правової та законопроектної роботи Мінагрополітики Ігор Чудовський. Зокрема, він зосередив увагу на питанні експорту сільськогосподарської продукції до ЄС.
Крім того, під час круглого столу було розглянуто питання земельних торгів, зміни орендної плати за договорами оренди землі державної та комунальної власності, особливості розгляду податкових суперечок за участю сільгоспвиробників.
У заході взяли участь власники і керівники аграрних підприємств, юристи.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 517 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: круглий стіл, Україна-Європейський Союз, правове регулювання, Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar