MENU

12:49
Новий комбайн VERSATILE прийшовся до смаку українському фермеру

Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка зазначив, що сільське господарство формує значну частину бюджету і торгового балансу України і на сьогодні дуже важливим є використання передових досягнень вітчизняного та світового машинобудування. Саме таку техніку представила на заході VERSATILE.

Більше ста представників фермерських підприємств, що зареєструвалися на стенді компанії, оцінили надійність і якість представленої техніки.

Ключовою подією стала презентація високопродуктивного зернозбирального комбайна VERSATILE (модель TORUM 760). Машина оснащена потужним двигуном MTU (Mercedes) робочим об'ємом 12.82 л і потужністю 506 к. с. Посилена похила камера дозволяє обладнати комбайн важкими широкозахватними адаптерами, такими як 12-рядкова кукурудзяна жатка тощо. Крім того, новинку відрізняють бункер з розширювачем об’ємом 12 000 л, подовжений вивантажний шнек.

Не оминули увагою виробники сільгосппродукції і представлений на експозиції трактор VERSATILE 2375, причіпний та самохідний обприскувачі VERSATILE PS 850 і VERSATILE SХ 275. У деяких фермерів, які відвідали стенд компанії, техніка VERSATILE вже відпрацювала не один сезон.

«Технікою дуже задоволені. В першу чергу, для нас комбайнова техніка VERSATILE — це гарантія надійності, якості та невибагливості машин. У нас на підприємстві кілька одиниць комбайнів вже встигли довести свою ефективність. Сьогодні ми вирішили придбати ще один комбайн VERSATLE і скористатися приємним бонусом, поїздкою в Канаду. Приємно, що компанія цінує своїх клієнтів», — розповів директор одного з фермерських господарств Полтавської області Іван Михайлович.

Усі представники фермерських підприємств, які зареєструвалися на стенді компанії, відзначили якість складання і надійність техніки VERSATILE. Деякі з них спеціально приїхали подивитися на новинку, зернозбиральний комбайн VERSATILE (модель TORUM 760). За підсумками заходу компанія підписала декілька угод про придбання техніки VERSATILE і з початку наступного року порадує своїх клієнтів наданими бонусом на виставці — поїздкою в Канаду.

«Потужна новинка VERSATILE не може не зацікавити. Ми спеціально приїхали і очікували поставку цієї техніки в Україну. Ця розробка дозволить нам використовувати переваги ротора по максимуму. Обертання деки забезпечує її самоочищення, відсутність "мертвих зон" у зазорі, виключає зависання маси і забивання ротора. Крім того, на 8—10% знижується енергоспоживання процесу обмолочування і витрат пального завдяки новому потужному двигуну. Зараз плануємо витрати на придбання», — поділився враженнями фермер з Одеської області Геннадій Лазаревич.

Компанія VERSATILE входить в структуру Buhler Versatile Inc., штаб-квартира якої знаходиться в місті Вінніпег, Канада. Веде свою історію з 1932 року. Buhler Versatile Inc. об'єднує кілька всесвітньовідомих брендів: Versatile, Farm King, Redball, EZEE-ON, Feterl Manufacturing. Синергія досвіду і сучасних технологій дозволяє пропонувати аграріям потужну, надійну і економну техніку.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 578 | Додав: evgeniu | Теги: VERSATILE 2375, Трактор, Versatile, комбайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar