MENU

16:16
New 700 — точкові «ін’єкції» для вищої ефективності

Fendt оновлює трактори 700-ї серії. Модернізовані машини отримали набір рішень, що підвищили їх продуктивність, надійність та комфорт і безпеку оператора.

Серія 700 відтепер включає моделі 714, 716, 718, 720, 722 та 724, які можна замовити з пакетами опцій Profi та ProfiPlus. Під капотом — 6-циліндровий двигун з діапазоном потужності від 145 до 240 к. с. Силовий агрегат відповідає вимогам екостандарту Tier 4 Final, що досягається використанням системи рециркуляції вихлопних газів (cEGR), селективного каталізатора (SCR) та сажового фільтра.

Кожна модель серії 700 оснащується безступінчастою трансмісією Fendt Vario (CVT), що призначена для плавного і ефективного функціонування в межах всього діапазону робочих швидкостей. Оновлення також включили збільшення продуктивності гідравлічної системи. Висока ефективність роботи ВВП досягається при знижених обертах двигуна, що дає змогу економити пальне.

Всі трактори 700-ї серії отримали посилений передній міст з вищим корисним навантаженням і поліпшеними характеристиками управління. Машини оснащуються переднім ВВП та 3-точковою навіскою. Новий фронтальний навантажувач CargoProfi оснащений системою вимірювання, а також окремим комп'ютером. Відтак оператори можуть відслідковувати вагу як індивідуальних «порцій», так і загальну, при завантаженні, приміром, кормів чи складуванні тюків сіна.

Інші нові функції включають передній склоочисник з великим операційним кутом (до 300 градусів), перемикачем на рульовій колонці і форсункою, інтегрованою у важіль. Новий пакет освітлення зі світлодіодними фарами забезпечує круговий огляд під час роботи в нічний час. Регулювання потоку світла дає змогу тримати в полі зору робочі органи знарядь, а також колісні арки трактора.

 

Відбулися зміни й у кабіні. Серед них — новий Varioterminal 10.4B з сенсорним екраном та світлодіодним підсвічуванням. Проста і інтуїтивно зрозуміла навігація дає змогу під час руху швидко вносити корективи в налаштування трактора. Термінал також пропонує системи автоматичного керування VarioGuide, ведення документації VarioDoc, систему передачу сигналів Variotronic IM. Нова система також дозволяє обмінюватися налаштуваннями VarioGuide з іншими транспортними засобами, що працюють у полі.

Більше про новинку — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 459 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: серія 700, ​Fendt, Трактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar