MENU

01:33
Нарада з техніко-технологічного забезпечення галузі тваринництва

06 листопада 2014 року на базі Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» під головуванням віце-президента НААН, академіка НААН Бащенка Михайла Івановича відбулася робоча нарада, присвячена питанням техніко-технологічного забезпечення галузі тваринництва.

У нараді взяли участь директор ННЦ «ІМЕСГ», академік НААН Адамчук Валерій Васильович, заступник директора ННЦ «ІМЕСГ», член-кореспондент НААН Сидорчук Олександр Васильович, голова правління ВАТ «Брацлав» Михайленко Петро Миколайович, директори Запорізького науково-дослідного центру з механізації тваринництва ННЦ «ІМЕСГ» Парієв А.О. та ДПДГ «Оленівське» ННЦ «ІМЕСГ» Грек В.Й., а також співробітники відділу науково-технічних проблем в тваринництві ННЦ «ІМЕСГ».

Віце-президент НААН Бащенко М.І. ознайомився з напрацюваннями підрозділів ННЦ «ІМЕСГ» за попередні роки та новими розробками Інституту. Особливу увагу ним було приділено підвищенню ефективності комерціалізації закінчених розробок та впровадженню у виробництво конкурентоздатних машин та обладнання.

За результатами наради було означено перспективні напрямки досліджень в галузі техніко-технологічного забезпечення виробництва продукції тваринництва.

Нарада з техніко-технологічного забезпечення галузі тваринництва Нарада з техніко-технологічного забезпечення галузі тваринництва
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 640 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: НААН, нарада, ННЦ ІМЕСГ, тваринництво | Рейтинг: 4.0/10
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar