MENU

15:12
На український ринок виходить міжнародний бренд сільгосптехніки

Виставка «ІнтерАГРО-2014», що пройшла минулого тижня в столичному комплексі «ЕкспоПлаза», стала місцем всеукраїнської презентації бренду Versatile. Інтереси міжнародної компанії просуватиме окреме представництво з центральним офісом у Києві. А лінійку тракторів і обприскувачів, що вже відомі нашим аграріям, доповнить широкий ряд техніки, включаючи зернозбиральні комбайни.

Компанія Versatile, що входить у структуру Buhler Versatile Inc., веде історію з тридцятих років минулого століття. На сьогодні під брендом Versatile на сучасних заводах у Канаді, США, Росії, інших країнах випускають два десятки типів сільськогосподарської техніки, більше півтори сотні моделей і модифікацій.

«Техніка й до цього постачалася в Україну під брендами Versatile та іншими. На сьогодні ми змінюємо підходи. "Версатайл Україна" буде представляти інтереси компанії та під одним брендом будуватиме дилерську і сервісну мережу в регіонах», — розповів в інтерв’ю ІА «Агравері» генеральний директор ООО «Версатайл Україна» Дмитро Дьяченко.

Versatile вже відомий в Україні енергонасиченими тракторами. Модель 2375 оснащується двигуном Cummins (375 к. с.), механічною трансмісією та потужною гідросистемою з керованою реакцією навантаження

 

Увазі відвідувачів виставки було представлено трактор Versatile 2375 (375 к. с.), самохідний обприскувач Versatile SX 275 та причіпний Versatile PS 850. Та ключовою подією стала презентація зернозбирального комбайна Versatile Torum 760. Машина оснащується двигуном OM 460 LA MTU (Mercedes) потужністю 506 к. с. та унікальною технологією ARS — ротора з декою, що обертається. Це, а також інші конструкторські рішення забезпечують високу продуктивність роботи — середній сезонний наробіток комбайна ставить 2000 гектарів (докладніше про новинку читайте в найближчі дні).

Система ARS обмолочує масу тричі за один оберт на відміну від разового обмолочування в традиційних конструкціях

 

Як підкреслив Дмитро Дьяченко, Torum 760 є однією з останніх серійних розробок компанії, орієнтованої на ринки Європи, США і Канади. Окрім «Торума», переваги якого оцінять великі господарства, Versatile має в лінійці моделі меншої потужності й продуктивності для малих і середніх господарств — Vector і Acros.

SX 275 — 275-сильний двигун, бак на 4542 л та штанги довжиною 27, 30 чи 36 м. 3D-система гасить коливання штанги на нерівностях

 

Наступним кроком стане виведення на український ринок широкої лінійки ґрунтообробної та посівної техніки, інших машин. «Готові запропонувати майже весь спектр сільгосптехніки, необхідної аграрію: починаючи від обробітку ґрунту і до збирання врожаю. Оптимальний варіант зможе підібрати собі як фермер, так і потужний агрохолдинг», — наголосив Дмитро Дьяченко.

Він підкреслив: український ринок для компанії є перспективним, а відтак підхід до роботи буде комплексним, включаючи якісний гарантійний і післягарантійний сервіс, а також цікаві фінансові програми.

«Ми розраховуємо на канадську сторону. Є агентство, яке підтримує експорт канадської техніки на ринки Європи, включаючи Україну. Передбачається фінансування на світових ставках. Це буде дуже вигідно для українських аграріїв. Ми очікуємо, що ці програми підтримки дадуть нам додаткові можливості», — наголосив генеральний директор «Версатайл Україна».

Незважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні та падіння продажів сільгосптехніки, в компанії не втрачають оптимізму. «Ситуація складна. Тому особливо важливо зрозуміти потреби аграріїв, запропонувати рішення й знайти економічні аргументи купувати саме нашу техніку», — наголосив Дмитро Дьяченко.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 586 | Додав: evgeniu | Теги: обприскувач, Versatile, Трактор, «ІнтерАГРО-2014» | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 Alex • 16:45, 06.11.2014
Вся сільськогосподарська техніка, яка потрапляє на митну територію України, повина оподатковуватися. Таке оподаткуваня повино тривати до тих пір, поки її постачальник (виробник) не створить в Україні розгалужену у всіх регіонах України мережу підприємств (підрозділів) технічного сервісу.
ComForm">
avatar