MENU

03:06
На найбільшій виставці Росії «Червона зірка» представила чотири новинки

Виробник зробив акцент на посівній техніці

Кіровоградська «Червона зірка» традиційно взяла участь у щорічній Міжнародній агропромисловій виставці «Золота Нива». Учасникам найбільшої події в аграрній галузі Росії український виробник представив новинки посівної техніки, повідомляє прес-служба заводу.

На спільній з офіційним дилером — компанією «ЮВЕС» — експозиції «Червона зірка» представила одразу чотири новинки: посівні комплекси для смугового посіву зернових ALCOR 7,5 і ALCOR 10, а також просапні машини — сівалку VESTA 8 PROFI для посіву за традиційною технологією і широкозахватний 16-рядковий агрегат VEGA 16 PROFI для мінімальної технології.

Експозиція «Червоної зірки» викликала інтерес аграріїв. Посівні комплекси ALCOR можуть почати свою роботу на полях Кубані вже цієї осені, але й інтерес до просапних машин, які знадобляться аграріям на початку наступного року, також був високий — чимало фермерів прицінювалися до машин.

Крім новинок, «Червона зірка» показала вже традиційні машини: зернову сівалку ASTRA NOVA 5,4 і дискову борону PALLADA 6000.

Як наголосили на заводі, РФ залишається ключовим ринком збуту ґрунтообробної та посівної техніки «Червоної зірки»
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 438 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar