MENU

15:47
Müller-Elektronik представив новий ISOBUS-термінал

Німецький фахівець у галузі електронних систем для сільського господарства розширив асортимент продукції ISOBUS-терміналом Тouch800 та терміналом системи паралельного водіння TRACK-Guide III. Нові рішення підвищили ефективність контролю і управління, а також точність роботи складної сільськогосподарської техніки, зокрема, тракторів, сівалок, агрегатів для внесення добрив тощо.
 

За допомогою цих продуктів Müller-Elektronik завершив формування асортименту продукції, пропонуючи широкий набір рішень для різноманітних областей застосування. Завдяки концепції  АРР&GO термінали можна використовувати окремо або розширити функціональність  шляхом активації різних додатків.

Тouch800 і TRACK-Guide III створені на тому ж обладнанні, що й 12-дюймовий ISOBUS-термінал Touch1200. Новинки оснащені 8-дюймовимим кольоровими TFT-дисплеями з роздільною здатністю 800х600 пікселів та сенсорним управлінням. Дисплеї характеризуються відмінною якістю зображення та високою читабельністю. Зручні інтерфейс, іконки і меню навігації забезпечують легке інтуїтивно зрозуміле користування. Сенсорне покриття захищене міцним склом, що витримує сильне натискання та легко очищається.

Тouch800 — це ISOBUS-термінал новітнього покоління з високими показниками універсальності. Прилад відповідає ISOBUS-стандарту 11783 і може використовуватися для всіх машин, які підтримують цей стандарт незалежно від виробника. TRACK-Guide III — це система паралельного водіння з широким набором функцій та можливостями обробки великої кількості завдань, включаючи автоматичне управління секціями посівних машин та обприскувачів.


Термінали Touch800 і TRACK-Guide III підтримують функцію MULTI-CONTROL, що дає змогу контролювати складні ISOBUS-сумісні машини з кількома блоками управління або контролю операцій. Йдеться, зокрема, про сівалками з одночасним внесенням добрив або кількох видів насіння з різними нормами внесення.

Touch800 і TRACK-Guide III можуть бути активовані також через автоматичну систему рульового управління TRACK-Leader Autо.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 573 | Додав: evgeniu | Теги: Тouch800, термінал, термінал системи паралельного водін, TRACK-Guide III, Müller-Elektronik, точність роботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar