MENU

14:18
МТЗ розробив новий універсальний трактор
Конструктори Мінського тракторного заводу розробили новий малогабаритний трактор - «Беларус-350/352». Зараз техніка проходить останні випробування.

Трактор представлений у двох модифікаціях - передній неведущей віссю і з переднім ведучим мостом. У конструкції використаний двигун виробництва Мінського моторного заводу з несучим картером, що дозволило відмовитися від напіврами, зменшити габаритні розміри трактора, знизити центр тяжіння. Для цієї моделі розроблена і нова коробка передач.

Трактор призначений для виконання різних робіт не тільки в сільському господарстві, а й у промисловості, будівництві, комунальних господарствах, при вантажно-розвантажувальних роботах.

Як розповів головний конструктор заводу Андрій Стасілевіч: «Переваги моделі незаперечні. Високий кліренс дозволяє долати різного роду перешкоди, не пошкоджуючи сільгоспкультури. Завдяки широкому діапазону коробки передач, можна вибирати оптимальну швидкість руху. А висока вантажопідйомність задньої навіски і двошвидкісний ВВП розширюють можливості для використання трактора з різними агрегатами ».
 
Ця модель відкриває лінійку малогабаритних тракторів для ринків Африки, Південно-Східної Азії та Латинської Америки. Першим же випробують техніку єгипетські аграрії, куди після виставки відправляться для продажу нові «Білоруси».
 
Планується, що виробництво нового трактора буде освоєно на вхідному в «МТЗ-Холдинг» ВАТ «Бобруйський завод тракторних деталей і агрегатів» (г.Бобруйск Могилевської обл.)

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 557 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, Беларус-350/352, МТЗ, малогабаритний трактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar