MENU

12:49
Міжнародний семінар «Машини в сільськогосподарському технологічному секторі»

14 листопада 2014 р. директор Національного наукового центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» академік НААН Адамчук Валерій Васильович взяв участь у міжнародному семінарі «Машини в сільськогосподарському технологічному секторі», який відбувся у Словацькому сільськогосподарському університеті м. Нітра (Словаччина).

В межах семінару відбувся огляд проблемних лабораторій, тваринницької ферми та машинно-тракторного парку сільськогосподарських машин.

Словацький сільськогосподарський університет є центром аграрної освіти, науки та досліджень в Словаччині. У 2010 році університет першим у Словаччині отримав престижний статус ECTS. Він забезпечує підготовку за 88 акредитованими програмами. За час свого існування університет підготував понад 60 тисяч випускників.

За результатами зустрічі було укладено угоду про співпрацю між науковими установами у сфері розробки енерго- ресурсоощадних технологій виробництва сільськогосподарської продукції.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 497 | Додав: evgeniu | Теги: ННЦ ІМЕСГ, семінар, машинно-тракторний парк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar