MENU

14:50
Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2014» розпочала свою роботу
Фото 04.06.14 20 50 58.jpg
У Києві відбулось відкриття XXVI Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2014». У заході беруть участь близько тисячі учасників. Серед них — перші особи держави, керівництво АПК всіх регіонів України та топ-менеджери і фахівці компаній з 16 країн світу.
Виставку відкрив Ігор Швайка, Міністр аграрної політики та продовольства України. За його словами, «Агро-2014» зібрала кращих представників аграрного сектору України та іноземних партнерів. Після відкриття міністр відвідав виставку сільськогосподарської техніки. Йому презентували свої новинки вітчизняні виробники ― ХТЗ, ЮМЗ і «Велес-Агро».
Згодом Ігор Швайка зустрівся з Вігіліусом Юкне, Міністром сільського господарства Литви. Вони обговорили подальшу співпрацю і обмін досвідом. Вігіліус Юкне запропонував українській стороні у 2016 році прийняти участь у аграрній виставці в Литві.
У рамках виставки відбулись збори Асоціації свинарів України. Члени асоціації та представники робочої групи по свинарству, що працюють при Мінагрополітики, обговорили поточні проблеми та досягнення галузі. Значну увагу приділили дерегуляції свинарського бізнесу. Учасники зборів склали план подальшої роботи робочої групи.
Довідка.
Виставка «Агро-2014» працюватиме 4-7 червня у національному комплексі «Експоцентр України». У рамках заходу відбудуться виставки сільгосптоварів, ветеринарії, товарів для тваринництва, конярства, рибного господарства, біоенергетики, органічних продуктів, сільгосптехніки, рослинництва, агрохімії, виноробства та грибної індустрії.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 477 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0