MENU

09:19
Мінагрополітики: Разом з сільгоспвиробниками обговорено пакет євроінтеграційних законопроектів
За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Асоціації виробників молока та Асоціації свинарів України в Києві відкрилась 5-та ювілейна Міжнародна виставка тваринництва та птахівництва Animal Farming Ukraine 2014.


У заході беруть участь 59 українських та іноземних компаній, що представили продукти, обладнання та технології для сучасного високопродуктивного тваринництва та птахівництва.
У рамках виставки відкрито Консультаційний центр, в якому фахівці Міністерства та галузевих асоціацій надають консультації стосовно новітніх методик молочного скотарства та свинарства. Крім того, для  керівників, власників та провідних фахівців тваринницьких господарств проходять семінари та майстер-класи. Зокрема, відбувся майстер-клас «Антикризова стратегія в тваринництві», під час якого Директор Департаменту тваринництва Мінагрополітики Андрій Гетя виступив із презентацією на тему: «Ефективна племінна робота як елемент антикризового менеджменту» та відповів на численні питання учасників майстер-класу.
Особливу увагу учасники  семінарів  приділяють обговоренню пакета євроінтеграційних законопроектів, питанням перспективи виходу українських сільськогосподарських товарів на зовнішні ринки, досвіду запровадження в Україні європейської системи розрахунку за туші свиней, модернізації обладнання і кормів, оптимізації витрат. Крім того,  велику зацікавленість виробників молока викликають проблеми впливу генетики на здоров’я та продуктивність тварин, кількість кормів та збалансований раціон тощо.
Учасники виставки визнають, що економічна асоціація з ЄС відкрила для українських виробників тваринницької продукції можливості розширення торгівлі, і виставкові заходи надають можливість виробникам тваринницької продукції бути в курсі корисної та ефективної інформації щодо оптимізації усіх складових бізнесу та конкурентоспроможності на вітчизняному і світовому ринках.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 466 | Додав: evgeniu | Теги: законодавство, ЄС-Україна, Мінагрополітики України, фермер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar