MENU

14:27
Мінагрополітики працює над удосконаленням законодавчої бази для розвитку агропромислового комплексу України
Мінагрополітики України постійно здійснюється робота з удосконалення норм законодавства для конкурентоспроможної діяльності агропромислового комплексу України, зокрема це - розробка та внесення змін до нормативно – правових актів, що регулюють вплив факторів на економічну ефективність сільгосптоваровиробників.


Так, з ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України та народних депутатів України було прийнято Верховною Радою України в цілому 7 законів України та 8 законопроектів у першому читанні.
Також, на виконання законів України, урядових рішень та з ініціативи міністерства в Мінагрополітики України було видано 405 наказів з основної діяльності. Для державної реєстрації до Міністерства юстиції України було направлено 61 наказ.
Тож, одним із основних завдань Мінагрополітики України на 2015 та наступні роки є забезпечення реалізації заходів передбачених коаліційною угодою депутатських фракцій Верховної Ради України восьмого скликання.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 449 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, законодавство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar