MENU

23:56
Мінагрополітики планує розробити стратегію розвитку молочної галузі

Сьогодні, 25 червня, відбулася робоча нарада з представниками молокопереробного бізнесу щодо перспективи розвитку молочного ринку в Україні. До складу робочих груп увійшли представники Мінагрополітики, Аграрного фонду та молокопереробного бізнесу України.

   Під час засідання робочої групи було розглянуто актуальні питання ціноутворення для вітчизняного ринку молока питання. Учасники обговорили зміни, котрі можуть торкнутися українського ринку в процесі євроінтеграції та входження до зони вільної торгівлі ЄС.

   Також в ході робочої наради обговорювався досвід європейських країн з підтримки малих та середніх підприємств. Українські експерти відзначили, що найбільш перспективним напрямком є широке впровадження малих сімейних ферм. Водночас були підняті питання розробки державної програми розвитку та підтримки малих та середніх форм фермерського господарювання. Члени робочої групи вирішили розробити стратегію розвитку молочної галузі на найближчі роки, сформувати наступні напрямки роботи та склад робочих груп.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 512 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar