MENU

03:41
Michelin розробила діагностику шин по фотографії
Компанія Michelin запропонувала ряд цифрових рішень для сільськогосподарських підприємств, що дозволяють отримувати найактуальніші рекомендації щодо ефективної експлуатації шин.


Одним з таких рішень стало додаток для розрахунку тиску в шинах Michelin Pressure Calculator. Для початку необхідно ввести значення навантаження на мости трактора, ввести масу навісного обладнання та модель встановлених на трактор шин. Після цього - сфотографувати трактор, і додаток з високою точністю визначить навантаження і оптимальний тиск в сільськогосподарських шинах.
Додаток встановлюється на смартфон або планшет.
Додаток надає користувачеві значення тиску, розраховане на підставі даних про навантаження і бажаної швидкості руху. Завдяки цьому співробітники фермерських господарств можуть визначити оптимальне з точки зору дорожньої безпеки та захисту ґрунту тиск.
Мобільний додаток Michelin Pressure Calculator, розроблене на чотирьох мовах (англійською, французькою, німецькою та іспанською), доступно для завантаження в Google Play вже зараз. В Apple Store додаток з'явиться в березні 2015 року. 

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 488 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: шити, MICHELIN, діагностика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar