MENU

16:08
Massey Ferguson доповнив серію 5600 новими тракторами

Компанія Massey Ferguson, що входить до корпорації AGCO, розширить серію тракторів  MF 5600 у трьома моделями: 5611, 5612 та 5613. Нові трактори мають номінальну потужність від 85 до 130 к. с.

 «Ми вперше застосували нову конструкцію підвіски переднього моста для тракторів середньої потужності. Система підвіски, яка забезпечує відмінне зчеплення і високий рівень комфорту, доступна в якості опції на повнопривідних моделях», — розповів фахівець з тракторів середнього класу корпорації AGCO Тейлор Граут.

Трактори поставляються в двох конфігураціях: Classic і Deluxe. Комплектація Classic поєднує в собі продуктивність, потужність і універсальність з простотою конструкції та обслуговування. Комплектація Deluxe пропонує додаткові можливості, які дозволяють оператору більш швидко і точно виконувати роботи, а також оснащується електронним багатофункціональним джойстиком.

Крім цього, в серії доступні три варіанти гідравлічної системи: стандартна, Twin-Flow і закрита. Остання є найбільш продуктивною.

Нові трактори оснащуються модернізованими чотирициліндровими дизельними двигунами від AGCO Power з робочим об'ємом 4.4 л. Силові агрегати відповідають нормам екологічного стандарту Tier 4. Чотири клапани на циліндр, турбокомпресор з інтеркулером забезпечують високу продуктивність при низькій витраті пального.

Всі три моделі оснащуються трансмісією Dyna-4, яка відрізняється високою ефективністю і простотою експлуатації. Трансмісія має 16 передач вперед і стільки ж — назад.

Додамо, що змін зазнала конструкція кабіни. Як результат, поліпшилася оглядовість.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 510 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: MF 5613, Massey Ferguson, MF 5612, Трактор, MF 5611, AGCO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar