MENU

15:19
Maschio Gaspardo представила в Україні новинки року
На виставці «Зернові технології» в Києві Maschio Gaspardo представила новинки сезону 2015 в своїй виробничій лінійки.
На виставці, поряд з вже відомою технікою, Maschio Gaspardo представила дві новинки: навісний оборотний плуг Unico 4 + 1 і причіпний обприскувач Campo 44S.


Перша новинка - 5-корпусний оборотний плуг з регульованим параллелограммом Unico 4 + 1. Як розповіли AgroPravda.com представники компанії, його особливість у тому, що корпус, який відповідає за так звану пам'ять, інженери розробляли з урахуванням збільшеної кількості параметрів.

У базовій комплектації плуг оснащений швидкозмінними предплужниками для кукурудзи, також можуть бути встановлені суцільні або стрічкові відвали. В якості захисту використовуються зрізані болти або гідравлічна система; доступна механічна або гідравлічне регулювання ширини борозни.


Maschio Gaspardo Unico 4 + 1


Для роботи з плугом буде потрібно трактор потужністю 150-220 к.с. Вартість плуга Maschio Gaspardo Unico 4 + 1 в Україні - близько 20 500 євро.

Інша новинка - причіпний обприскувач Campo 44S. Обсяг основного бака складає 4450 л. У наявності - 7-секційна штанга робочою шириною 32 м.
Maschio Gaspardo Campo 44S
Машини модельного ряду Campo оснащені шасі, штангами та елементами, захищеними сверхстойкімі забарвленням, що наноситься в 4 етапи, що відповідає вимогам по інтенсивної експлуатації в агресивному хімічному середовищі. Баки з поліетилену високої міцності забезпечують легке змішування продукту і повне спорожнення системи по закінченню робіт.

Ширина колії Maschio Gaspardo Campo 44S змінюється безступінчатий в діапазоні від 1600 до 2250 см. Для роботи з обприскувачем буде потрібно трактор потужністю від 100 к.с.
Вартість обприскувача Maschio Gaspardo Campo 44S в Україні - близько 70 тисяч євро.



Як розповіли представники компанії, це не єдині новинки в поточному році. Компанія націлена на майбутнє, останні кілька років багато зусиль спрямовано на розширення продукції, щоб запропонувати споживачеві всю необхідну гаму техніки. І найближчим часом в Україні Maschio Gaspardo планує представити нові широкозахватні агрегати для обробки грунту, а також іншу техніку.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 767 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Maschio Gaspardo, Обробка ґрунту, обробіток ґрунту, Україна, Внесення добрив Обприскувачі причіп, Внесення добрив, Maschio Gaspardo Unico, Maschio Gaspardo поле | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar