MENU

16:25
Lindner розробив гірський спецтрактор Lintrac 90
  Lindner вирішив поєднати в одній моделі трактора три поняття: потужність тягового трактора, маневреність навантажувача і безпеку для гірської місцевості. У результаті вийшла модель Lintrac 90.
  Lindner Lintrac 90 призначений насамперед для використання в гірському сільському господарстві. Заради того, щоб збільшити стійкість трактора, конструктори знизили і відцентрувати центр тяжіння машини за рахунок зміщення кабіни вперед і вниз. При цьому така конструкція навіть не занадто сильно відбилася на кліренсі Lindner Lintrac 90 - він все також здатний долати бездоріжжя.

Ще одне нововведення, реалізоване в тракторі - це можливість управління задніми колесами. Колеса задньої осі можуть повертатися на кут до 20 °, причому, незалежно від передніх коліс. За допомогою кнопок на рульовому колесі (а також за допомогою терміналу) оператор може вибирати режим роботи задньої осі - повністю автоматичний, чи керувати віссю вручну. Доступний також і режим «крабового» руху - з паралельним вирівнюванням коліс.

В результаті, радіус повороту трактора становить не більше 7 м.
У рух Lindner Lintrac 90 наводиться 4-циліндровим турбованим двигуном потужністю 102 к.с. і обертовим моментом 420 Нм при 1400 об / хв.
У парі з двигуном - бесступенчатая коробка передач ZF з трьома попередньо заданими режимами руху.
Максимальна швидкість трактора становить 43 км / год (швидкість заднього ходу - до 20 км / ч).
Нагадаємо, Lindner Lintrac 90 став переможцем у номінації «Кращий компактний трактор» конкуру Machine Of The Year 2014.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 682 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar