MENU

16:00
Lemken виводить на ринок нову борону Zirkon 12
На зміну моделям Zirkon 10 Lemken виводить на ринок нову ротаційну борону Zirkon 12.

Борона Lemken Zirkon 12 призначена для роботи при високих навантаженнях як за традиційною, так і по «ощадним» технологіями. Нова концепція ротаційної борони Zirkon 12 включає в себе безліч дрібних, ретельно продуманих удосконалень і доопрацювань.


Lemken Zirkon 12
Наприклад, для складаються версій (для тракторів потужністю до 320 к.с.) доступний новий кутовий редуктор. Редуктор DUAL-Shift передбачає просте двоступенева перемикання швидкості обертання роторів і допускається до використання на тракторах потужністю до 408 к.с. Завдяки цьому продуктивність нової моделі значно перевищує показники попередника - Zirkon 10.

Вперше для Zirkon 12 компанія Lemken пропонує гідравлічну регулювання робочої глибини. Тепер механізатор може адаптувати робочу глибину під грунтові умови, не виходячи з кабіни трактора.

Нова трехточечная система тяг із збільшеною до 3000 кг вантажопідйомністю дозволяє приєднувати до ротаційної борони Zirkon 12 важкі навісні агрегати. Для складаються моделей в соло-виконанні доступно також освітлювальне обладнання, що монтується з зовнішньої сторони.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 548 | Додав: evgeniu | Теги: lemken, Zirkon 12, борона, ротаційна борона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar