MENU

13:50
Kverneland представив революційній прес-підбирач

Фахівець у виробництві кормозаготівельної техніки — компанія Vicon, що є структурним підрозділом Kverneland Group’s, — представила інноваційний рулонний прес-підбирач з функцією обмотування. З FastBale, як запевняють розробники, процес заготівлі кормової маси можна зробити безперервним і більш ефективним.

У FastBale конструктори інтегрували дві камери та обмотувальник. Камери розташовуються в ряд. Перша дає змогу формувати дві третини тюка. Як тільки він досягне заданої щільності, потік передається в другу — основну — камеру, що дає змогу продовжувати підбирання та пресування в режимі «нон-стоп».

Максимальний діаметр рулону — 1,25 м. Досягнувши необхідних параметрів, він потрапляє на механізм обмотування. На відміну він традиційних конструкцій, обмотувальник на FastBale працює в горизонтальній площині. Завершивши процес, рама повертається і рулон опускається на землю.

Інженери добряче попрацювали, аби добитися максимальної компактності та легкості агрегату, а також обійтися без складної механічної системи передач.

FastBale пройшов випробування вдовж кількох сезонів і в 2015 році готується до виробництва.

Більше інформації — на офіційному сайті компанії.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 494 | Додав: evgeniu | Теги: прес-підбирач, кормозаготівля, Vicon, Kverneland Group’s, обмотувальник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar