MENU

12:49
Kubota виводить на ринок серію колісних міні-навантажувачів

Компанія «Kubota Tractor Corporation», американська донька японського концерну «Kubota», анонсувала випуск двох колісних міні-навантажувачів з бортовим поворотом: моделей SSV65 і SSV75. З появою цих машин компанія вперше в своїй історії вийде на ринок колісних міні-навантажувачів.

SSV65 і SSV75 належать до класу машин з вертикальною траєкторією піднімання ковша і в базовій комплектації отримають стандартну двошвидкісну трансмісію. Як опція можлива установка потужнішої гідравліки з наявністю режиму для агрегатування машин гідрофікованими навісними знаряддями. Серед інших особливостей новинок — двері, що складаються під дах салону, мультифункціональні джойстики (для моделей з високопоточною гідравлікою), бічне освітлення.

Потужність навантажувача SSV65 становить 64 к. с., номінальна вантажопідйомність 885 кг, зусилля відриву на кромці ковша — 21,52 кН. У старшого товариша ці характеристики дорівнюють відповідно 74,3 к. с., 1195 кг і 26,17 кН. Двигуни машин відповідають стандарту Tier 4 Final на чистоту вихлопних газів.

Новинки надійдуть до дилерів в травні-червні 2015 року та спочатку продаватимуться в Північній Америці. В планах компанії доповнити лінійку ще двома колісними навантажувачами — потужністю 50 і 90 к. с. Також планується поповнення і в номенклатурі компактних гусеничних навантажувачів — моделлю на 60 к. с.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 483 | Додав: evgeniu | Теги: Kubota, Kubota Tractor Corporation, колісні міні-навантажувачі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar