MENU

16:29
Кормозбиральні комбайни: що представили на ринку
Продовжуємо серію матеріалів про оновлення техніки. У новому матеріалі розглянемо, що представили на ринку кормозбиральних комбайнів.

Статус аграрної держави передбачає і велика кількість марок і моделей кормозбиральних комбайнів. У нас можна знайти як комбайни світових виробників, так і комбайни виробництва найближчих сусідів по «колишньому СНД». Розповімо докладніше про новинки сезону-2014

Claas

Claas розширив серію кормозбиральних комбайнів Jaguar. Тепер в лінійці - 11 моделей. Найновіші з них - моделі Jaguar 800 і Jaguar 900.
Кормозбиральний комбайн Jaguar 800 отримав масу функцій, властивих раніше старшої моделі Jaguar 900. Для Jaguar 870 і 860 можуть бути доступні системи динамічної потужності - системи регулювання потужності двигуна і витрати палива в різних умовах експлуатації.
Jaguar 900 серії оснащений системою динамічного охолодження, автоматичним регулюванням швидкості обертання вентилятора залежно від водяного охолодження, тиску масла і температури потоку повітря. Ці системи дозволяють заощадити до 12 кВт, які можуть бути додатково використані для жниварки.
Для обох серій Jaguar доступний ряд різних двигунів Mercedes-Benz, які відповідають екологічним стандартам Stage IIIA (Tier 3), Stage IIIB (Tier 4i), або Stage IV (Tier 4).

Claas Jaguar 900.

Fendt

Fendt розширив свою лінійку кормозбиральних комбайнів Katana моделями Fendt Katana 85 і Fendt Katana 50.
Fendt Katana 85 оснащується 850-сильний двигуном V12 об'ємом 21,0 л. із збільшеним кулером. Для Fendt Katana 85 розроблені нові ріжучі головки з одним з самх великих діаметрів роликів - 720 мм.
Основними процесами Katana 85 можна керувати за тач-скрін терміналу Vario 10.4 і джойстиком. Поруч на терміналі є три кнопки, якими можна програмувати самим. В якості додаткових опцій можна вільно програмувати кнопки «активування управління» і «поворот викидного дефлектора». Ці функція програмного забезпечення на ринку пропонує тільки компанія AGCO / Fendt.

Fendt Katana 85.

Виробництво кормозбиральних комбайнів Katana 85 почалося з березня 2014 року. На європейському ринку ціна Fendt Katana 85 стартує від 460 тис. євро.
Модель Fendt Katana 50 відрізняється від моделі Katana 65 лише двигуном: Fendt Katana 50 оснащена двигуном V6 потужністю 510 к.с. і обсягом 16,0 л.

New Holland

На виставці сільськогосподарської техніки ІнтерАгро 2013 New Holland представив новий кормозбиральний комбайн FR450. Всього в лінійку FR входять п'ять комбайнів - FR450, FR 500, FR600, FR700 і FR850 номінальною потужністю від 395 до 768 к.с. Модель FR450 комплектується дизельним 8,7-літровим двигуном FPT Cursor 9 потужністю 395 к.с. При 1800 об / хв крутний момент двигуна становить 1871 Нм.
У парі з двигуном - 4-швидкісна гідравлічна трансмісія, що дозволяє пересуватися комбайну на швидкості до 40 км / ч.
Чотири подають ролика, V-подібне розташування ножів на барабані, ширина вікна подачі 860 мм. Максимальна висота вивантажного рукава - 6,4 м, кут повороту - 210 °.
Комбайн New Holland FR450 оснащений вдосконаленою системою регулювання висоти жатки Autofloat. Система, що встановлюється на жатки, складається з комбінації датчиків, що забезпечує повторення жаткою нерівностей грунту. У технології вільного переміщення в поперечному напрямку використовуються дві потужні пружини, встановлені в рамі збиральної приставки і використовувані в поєднанні з підбиральної жаткою. При цьому для забезпечення рівномірного пересування по дорозі, ці системи можуть бути заблоковані.

New Holland FR 500.

Гомсельмаш

Гомсельмаш розробив новинку - кормозбиральний комбайн на гусеничному ходу.
Техніку на гусеничному ходу для збирання зернових культур вже кілька років ВО «Гомсільмаш» успішно виробляє і постачає споживачам, а кормозбиральна техніка розробляється вперше.
Як стало відомо, новий комбайн створений для специфічних умов (розробка велася за замовленням Амурської області): інженери «Гомсельмаш» розробляли комбайн для роботи на зволоженому грунті. Для цього ними була створена особлива форма гумової гусениці.

Гусеничний Палессе.

Ростсельмаш

Кормозбиральний комбайн RSM 1403 став новинкою для аграріїв як Західної, так і Східної Європи на виставці Agritechnica.
А в Україні - презентовано RSM 1401 c поліпшеним двигуном MTU (Mercedes-Benz) одного зі світових лідерів дизелебудування MTU Friedrichshafen - дочірньої компанії найбільшої автомобільної корпорації Daimler AG (Mercedes-Benz і Daimler).

RSM 1403.
 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1010 | Додав: evgeniu | Теги: Комбайни, Ростсельмаш, Україна, NEW HOLLAND, Комбайни Кормозбиральні комбайни са, Fendt, claas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar