MENU

13:43
Компанія НовоФарм розширює ряд додаткового обладнання

ТОВ «Грейт Плейнз Юкрейн» - офіційний представник американського виробника техніки Great Plains і Land Pride, виробляє сільськогосподарське посівне обладнання, машини для обробки грунту та польові обприскувачі.

У 1986 році у складі компанії було засновано підрозділ  Land Pride . Це дозволило диверсифікувати продукцію компанії, в лінійку якої додалися косарки, ротаційні грунторозпушувачі і фрези, ландшафтна грунтообробна і посівна техніка, самохідні газонокосарки, а також землерийні машини для автодорожньої та будівельної промисловості.

Great Plains  - приватна компанія з головним офісом в штаті Канзас, США, чотирма відділеннями в Північній Америці і чотирма міжнародними дочірніми компаніями, які підтримують дилерів та клієнтів Great Plains по всьому світу.


Great Plains продає свою продукцію в 40 країн світу, марка Great Plains широко відома своєю інноваційною продукцією для нульового циклу, вертикальної обробки грунту і висіву кукурудзи здвоєними рядами.

 

Ротаційні подрібнювачі Land Pride ріжуть швидко, чисто і рівно, при цьому маючи високий рівень безпеки.

Наші подрібнювачі виготовлені з високоякісної сталі, зварені з використанням світових стандартів;крім того, на них встановлені надійні редуктори, на які ми даємо 5-річну гарантію.

Подрібнювачі мають надійну зварену деку, захисні ланцюгові екрани і міцні ножі із загартованої сталі.

Особливості подрібнювачів:

  • Гладка верхня і нижня частини;
  • Центральна тандемна вісь (опція);
  • Змінні 6 мм боковини зі змінними черевиками;
  • Опції переднього і заднього захисту: гумова, однорядна і дворядна ланцюг, дворядна ланцюг з тросом;
  • Опція захисту деки;
  • Опція шредерніх ножів

Вибір коліс подрібнювача Land Pride

ВИБІР КОЛЕС ПОДРІБНЮВАЧА

Можливо вибрати різні варіанти коліс подрібнювача, які чудово підійдуть під будь-які умови роботи.Ламіновані колеса - це стандартна комплектація. Використовувані авіаційні колеса заповнені піною - встановлюються опціонально.


Загартовані ножі подрібнювача Land Pride

Загартований НОЖІ з високоякісної легованої сталі

Посилені ножі перетином 12,7 х 101,6 мм дозволяють подрібнювати все, починаючи з стерні кукурудзи та соняшнику, до чагарників і невеликих дерев з діаметром стовбура до 8,8 см.


Опорні черевики подрібнювача Land Pride

Опорні башмаки

Швидкоз'ємні опорні башмаки посиленої конструкції дозволяють додатково копіювати грунт, запобігаючи контакт ножів з нерівностями. При необхідності їх можна легко і швидко зняти.


Плаваюча зчіпка подрібнювача Land Pride

Плавати зчіпка

Самовирівнююча зчіпка дозволяє автоматично копіювати поздовжні нерівності грунту. Завдяки такій унікальній конструкції, висота зрізаної стерні завжди залишається постійною, незалежно від того Ви рухаєтеся вгору, або вниз. Також існує ряд опціонних зчіпок з додатковими можливостями для копіювання.


Great Plains разом з НовоФарм пропонує широкий модельний ряд ротаційних подрібнювачів з шириною захвату від 1 до 6 метрів потужністю від 20 до 250 к.с.

 
Модель Land Pride RCM 5615 Land Pride RCM 5020
Ширина захоплення, м (ft.) 4,58 (15 ') 6,1 (20 ')
Транспортна ширина, м (ft.) 2,75 (9 ')
Зчіпка причіпний
Корпус 3 секції, 3 редуктора
Опорні колеса 6 шт., 6 шарів ламіновані
Ножі, шт. 6
Коробка передач на 250 к.с. і 540/1000 об / хв Вома
Ротаційні ножі 15,14 (6 ''), см (inch)
Лінійна швидкість ножів, м / с. 5,5
Висота подрібнення Регулюється опорними колесами від 5 до 35 см
Мінімальна необхідна потужність на ВОМ, к.с. (КВт) 70 (52) 94 (70)
Вага, кг 2470 2961

Агрегатується з:

ТОВ з ІІ "Новофарм" - офіційний дистриб'ютор техніки Great Plains в Україні розширює ряд додаткового обладнання в каталозі НовоФарм і представляє Вашій увазі "Подрібнювач пожнивних залишків Land Pride". Детальніше: пройдіть по посиланню .

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 691 | Додав: evgeniu | Теги: Great Plains, Land Pride, Подрібнювач пожнивних залишків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar