MENU

01:15
ХТЗ та Sampo узгодили план збирання комбайнів

Представники Харківського тракторного заводу та фінської компанії Sampo Rosenlew Ltd обговорили технічні питання спільного виробництва зернозбиральних комбайнів.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі ХТЗ.

Сторони обговорили питання локалізації збирання зернозбиральних комбайнів ХТЗ-3085 (SR 3085 Superior), розробки техумов та  сертифікації нового продукту.

«Співпраця двох потужних компаній — Харківського тракторного заводу та фінської компанії Sampo — є важливим проектом, який дасть поштовх для розвитку сільськогосподарського машинобудування України. Вітчизняні комбайни вироблятимуться на основі комбайну Sampo 3085 Superior. Якість та надійність продукції — є пріоритетами для українських аграріїв. Співробітництво обох компаній має стати значним поштовхом для розвитку аграрної галузі всієї країни», — зазначив Олексій Павленко.

За результатами ознайомлення з виробництвом АТ «ХТЗ» представники Sampo Rosenlew Ltd прийшли до висновку, що умови для організації складання зернозбиральних комбайнів ХТЗ-3085 відповідають вимогам і склали поетапний план збірки комбайнів ХТЗ-3085. За підсумками зустрічі сторони підписали протокол.

Нагадаємо, згідно підписаного Меморандуму спільна робота ХТЗ та Sampo Rosenlew Ltd розпочинається з виробництва зернозбиральних комбайнів 5 класу ХТЗ 3085 (Sampo 3085 Superior). Sampo Rosenlew Ltd зобов’язується передати необхідну конструкторську, технічну та технологічну документацію й оснастку та бере на себе відповідальність за технічний супровід проекту, навчання спеціалістів.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 542 | Додав: zfimesg | Теги: Sampo Rosenlew, комбайн, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar