MENU

15:32
ХТЗ та польська P.P.H. AGRO-FACTORY націлилися на африканський ринок
Харківський тракторний завод планує розпочати поставки сільськогосподарських комплексів в низку африканських країн. До складу комплексів увійдуть трактори ХТЗ та агрегати польського PPH AGRO-FACTORY. На першому етапі йдеться про техніку для невеликих господарств.

P.P.H. AGRO-FACTORY має в Польщі два майданчики з виробництва сільськогосподарського обладнання: сівалок, культиваторів, дискових борін тощо.
Як зазначає прес-центр ХТЗ, український та польський виробники  планують постачати сільськогосподарські комплекси в складі тракторів ХТЗ і причіпних знарядь AGRO-FACTORY в африканські країни.
Сторони домовилися на першому етапі сформувати комплекси на базі тракторів ХТЗ-3512 (35 к. с.). На другому етапі — на базі тракторів потужністю від 180 до 240 к. с. з відповідною переорієнтацією виробництва сільгоспзнарядь P.P.H. AGRO-FACTORY до тракторів номенклатури ХТЗ.
У разі успішності проекту намічені поставки комплексів і в інші країни.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 566 | Додав: evgeniu | Теги: продаж, ХТЗ-3512, техніка для аграріїв, PPH AGRO-FACTORY, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar