MENU

03:12
ХТЗ приступає до серійного випуску нового трактора
ПАТ "Харківський тракторний завод" (ХТЗ) приступає до серійного випуску нового трактора потужністю 250 к.с.

 
Про це повідомив заступник технічного директора ХТЗ Вадим Самородов. За його словами, вже цього місяця буде випущено 10 тракторів серії 240К для конкретного замовника.
За даними Самородова, агротехнології безперервно удосконалюються, при цьому потрібні трактори все більшої потужності. Тому ХТЗ підвищив потужність своіхтракторов, в даному випадку з 170 до 250 к.с. Трактори планується випускати з різними двигунами. Перша серія буде оснащена двигунами "ЯМЗ".
Як зазначив Самородов, мова йде не просто про модифікацію, а про створення нової гами тракторів. "Вони будуть з пластиковою облицюванням капота, що поставляється з Дніпропетровська, з центральною посадкою водія, з новими двигунами, з новою гідросистемою. Багато змін в трансмісії. Один з важливих пунктів - постійно включений передній міст, що полегшує курсову стійкість і роботу шарнірних елементів. Проблема тяжкості трактора може бути вирішена здвоєними колесами. Трактор буде ширше приблизно на метр, але це необхідно для зниження тиску на грунт ", - повідомив Самородов.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 492 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ЯМЗ, Трактор, 240К, ХТЗ-240К, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar