MENU

16:21
ХТЗ готує конкурента 4-гусеничного Quadtrac
ХТЗ розробляє новий трактор ХТЗ-280 зі змінною колісно-гусеничної системою.
Трактор на гусеничному рушії відповідатиме тягового класу 6-7 т і буде розрахований на найважчі роботи і роботу в міжсезоння. Гусеничний рушій забезпечить високу тягову потужність, коефіцієнт буксування зменшиться на 5%.
Вадим Аносов, технічний директор ХТЗ.
Ранньовесняні сільськогосподарські роботи, перезволожені грунти - це стихія нового ХТЗ-280 на гусеницях. Цей же трактор з колісним рушієм відповідатиме тягового класу 5 т і зможе виконувати транспортувальні роботи.
ХТЗ останнім часом активно взявся за переобладнання виробництва, впровадження нових технологій і нових систем. Якщо робота триватиме в такому ж темпі - недалеко той час, коли ХТЗ зможе запропонувати вітчизняний аналог Steiger Quadtrac в самому вищому діапазоні потужностей.
Нагадаємо, у ХТЗ вже були розробки 4-гусеничних тракторів, але особливої ​​популярності вони не здобули. Тепер же інженери заводу повернулися до цієї ідеї, і одним з найважливіших переваг трактора - буде його ціна.
Як розповів AgroPravda.com технічний директор ХТЗ Вадим Аносов, за попередніми розрахунками ХТЗ-280 обійдеться мінімум в 3 рази дешевше закордонних аналогів.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 857 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0