MENU

16:18
Канадські експерти оцінили перспективи розвитку тваринництва у Львівській області

Результати попереднього оцінювання, проведеного канадськими експертами, дали можливість визначити три потенційні кластери для подальшого аналізу. Це тваринництво, легка промисловість, транспорт та логістика.



Про це з посиланням на департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, повідомила прес-служба ОДА.
Кластерний аналіз економіки Львівської області проведено експертами канадського проекту «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України».
Особливістю кластеру тваринництва є те, що продукція м’ясо-молочної галузі маже повністю споживається переробними підприємствами регіону.
Експерти вважають, що для досягнення максимального ефекту всі заходи з розвитку кластерів мають впроваджуватися як спільна ініціатива влади області та підприємств, об’єднаних у кластер.
Проект Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України;, розрахований на п’ять років (2010-2015), впроваджується Конференційною радою Канади за фінансової підтримки Уряду Канади.
Метою Проекту РЕОП є сприяння стійкому розвитку областей і міст України шляхом розбудови спроможності місцевої влади до планування соціально-економічного розвитку територій з використанням інструментів кількісного аналізу та прогнозування.
Пілотними територіями проекту є Дніпропетровська та Львівська області, а також міста Львів, Червоноград, Дрогобич, Нікополь, Кривий Ріг, Дніпропетровськ.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 537 | Додав: evgeniu | Теги: оцінення, тваринництво, Україна-Канада, молоко, Львівщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar