MENU

04:14
Яку продукцію аграрії з Західної України будуть експортувати до Європи?
Із Закарпаття аграрії будуть експортувати до Європи овочі та фрукти, з Івано-Франківської та Тернопільської областей - м'ясо, а з гірських районів Карпат - ягоди і молоко.
 
Про це на прес-конференції заявив заступник міністра аграрної політики і продовольства Андрій Дикун.
 
«У Закарпатті, де унікальний мікроклімат, ми маємо всі умови для виробництва овочів і фруктів. Там буквально через десяток кілометрів знаходиться кордон, тому аграріям буде легко продавати продукцію безпосередньо до Євросоюзу. Що стосується Волинської, Тернопільської та Івано-Франківської областей, то вони показують хороші показники виробництва м'яса», - повідомив А. Дикун.
 
За його словами, в Міністерстві аграрної політики і продовольства тісно контактують з аграріями Донецької та Луганської областей.
 
«Посівна на Сході пройшла спокійно, не беручи до уваги знищених під час революції полів. Підприємства працюють стабільно, адже основні бойові дії проходять біля міст», - сказав експерт.
 
Він також додав, що зерно від усіх підприємств Донецької та Луганської областей в інших регіонах буде прийматися на зберігання безкоштовно.

 

Джерело : http://ua.golos.ua/ekonomika/14_06_10_ekspert_rasskazal_kakuyu_produktsiyu_agrarii_s_zapadnoy_ukrainyi_budut_eksp
Golos.ua © 2014

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 599 | Додав: evgeniu | Теги: Наталія Юрчук Источник: http://ua.g | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar