MENU

16:12
Які новинки представлять на виставці Агро-2015

З 3 по 6 червня в Києві проходитиме міжнародна виставка сільгосптехніки Агро-2015. Довідаємося разом про деякі новинки, які планують представити на виставці.


Трактор Callenger 800 E

На виставці будуть представлені гусеничні трактори нового модельного ряду Challenger Е. Як повідомляє  AgroPravda.com , модельний ряд гусеничних тракторів 700Е серії складається з 3-х моделей. Флагманом є нова модель Challenger MT775E c максимальною потужністю 432 к.с. (Це на 13% або 50 к.с., більше в порівнянні з попередньою моделлю MT765D).

Callenger 800E

«Молодший» в модельному ряду - трактор MT755E максимальною потужністю 378 к.с., а «середній» - MT765E з двигуном максимальної потужності 405 к.с.

У новій модельній лінійці гусеничних тракторів Challenger E виробник відмовився від двигунів Caterpillar, і  перейшов на власні розробки - Agco Power .

Трактор Fendt 900 Vario G3

Новинка року - трактор Fendt 900 Vario G3. У новій лінійці - чотири моделі 927, 930, 933 і 936 (всі Vario) з двигунами Deutz потужністю 270, 300, 330 і 360 к.с. відповідно.

Трактор отримав цілий ряд удосконалень - новий двигун, більш надійний і здатний працювати на менших оборотах, оновлену охолоджуючу систему, поліпшені мости, значна кількість поліпшень торкнулися комфорту водія.

Головною метою інженерів було зменшити витрату палива і витрат на обслуговування і збільшити продуктивність техніки.

Fendt 900 Vario G3

Трактори мають максимальну транспортну швидкість 60 км / год. На них встановлюється сучасна безступінчата трансмісія Vario, що забезпечує високий ККД передачі крутного моменту на колеса. При необхідності трактор можна оснастити передньої навішуванням, вантажопідйомністю 5600 кг і переднім ВОМ.

Трактор Massey Ferguson 8600

Компанія АМАКО на виставці представить оновлену лінійку високопотужних тракторів Massey Ferguson серії 8600. Потужність тракторів - до 370 л.

Трактори лінійки MF 8600 оснащуються 6-циліндровими двигунами Agco Power (8,4 літра) з турбокомпресором, проміжним охолоджувачем і системою впорскування палива Common Rail.

Massey Ferguson 8600

Трактор оснащений повністю автоматичною гідромеханічною трансмісією Dyna -VT з керуванням потужністю: бесступенчатая КПП із системою динамічного управління (DTM). У наявності - система управління потужністю, яка автоматично регулює частоту обертання двигуна для підтримки заданої швидкості руху при мінімально можливих обертах у всьому діапазоні робочих швидкостей.

Вантажопідйомність заднього механізму навішування - до 12 тонн.

Сівалка Amazone

На виставці представлять сівалку прямого посіву Amazone Primera DMC. Це універсальна високопродуктивна сівалка, яка підходить для мульчувати і прямого посіву, а також для посіву після плужной оранки.

Сівалка може робити технологічну колію і висівати культури, в т.ч. дрібносем'яні, в діапазоні норм висіву від 2 до 400 кг. Вона обладнана компресором, що дозволяє проводити її зачистку за допомогою потужного потоку.

Amazone Primera DMC

Обприскувач Boguslav

З недавніх пір вітчизняний виробник Boguslav розширив свою модельну лінійку обприскувачем з об'ємом бака 4000 л і довжиною штанги 28 м (раніше випускалися моделі на 2000-3000 л і зі штангами 18-24 м).
Паралелограмна підвіска штанги з двома гідроциліндрами для підйому штанги і азотним енергоакумулятором забезпечують плавність ходу штанги і гасіння динамічних навантажень, і позволяютт плавно змінювати робочу висоту штанги від 0,6 до 1,85 метра навіть під час руху.

В обприскувачах широко використовуються закордонні комплектуючі; можлива установка додаткових систем.

ЛКМЗ

Вітчизняний виробник - «Лозівські машини» (Лозовський ковальсько-механічний завод) - представить ряд новинок власного виробництва.

Перша новинка - зерновий пневматичний посівний комплекс «Златник». За інформацією компанії - це перший вітчизняний аналог імпортних пневматичних сівалок прямої сівби.

Златник

Друга новинка - дискова борона «Дукат-12» (ДЛМ-12) з шириною захвату 12,25 м; і третя новинка - глибокорозпушувач для суцільної глибокої обробки «Франк» для машин потужністю 160-220 к.с.

Плуг «Бравалюр»

Компанія «Бравалюр» представить свою нову розробку - 9-корпусний напівнавісний оборотний плуг.

Плуг призначений для оранки сильно засмічених грунтів, кукурудзи, соняшнику. Регульований кут атаки дозволяє виключити таке явище як «вискакування» плуга із землі.

Відстань між корпусами - 102 см. Ширина захвату корпуса становить 35 і 40 см.
Використання гвинтових відвалів дозволяє проводити повний оборот пласта, а збільшення висоти стійок і відстані між ними дозволяє виключити забивання плуга рослинними залишками і соломою.

Для роботи з новинкою буде потрібно трактор максимальною потужністю близько 310 к.с.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 803 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ЛКМЗ, виставка, Трактор, плуг, Massey Ferguson, «Бравалюр», обприскувач, Boguslav, сівалка, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar