MENU

13:14
Як український виробник може конкурувати з іноземною технікою
«Лозівські машини» - новий бренд, який виробляє Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ). 
Про завод і техніку кореспондент  AgroPravda.com  розмовляв з Романом Гіршфельдом, директором з маркетингу та продажу Індустріальної групи УПЕК (до якої відноситься ЛКМЗ).

Як розповів Роман Гіршфельд, основна ідеологія компанії - створювати техніку, яка конкурує з технікою світових виробників, але адаптована для наших вітчизняних аграріїв.

Роман Гіршфельд, директор з маркетингу та продажу Індустріальної групи УПЕК

«Ми пропонуємо гідну альтернативу зарубіжній техніці, і прикладаємо зусилля у збільшенні продуктивності, ефективності техніки, зниженні витрат палива. У нас сильне конструкторське бюро, маркетинговий центр, які успішно справляються зі своїми завданнями.

Головний слоган нашої техніки: «Гроші орють». Тому й назви техніки у нас обрані за назвою монет: «Дукат», «Гульден», «Шилінг» ... І можна з упевненістю стверджувати, що вони повністю виправдовують свої назви »- розповідає Роман Гіршфельд.

Аграрії вже давно розсмакували переваги техніки ЛКМЗ, її невибагливість в ремонті і високу якість роботи. У 1-му півріччі 2015 компанія вже перевиконала весь 2014 по кількості і продажам техніки. Особливий інтерес аграріїв викликають дискові борони-лущильники. 2-е півріччя - традиційно півріччя дискатори, Глубокорихлювачі, культиваторів, і у «Лозовських машин» законтрактованность з техніки вже сягає вересня-жовтня.

Як розповів Роман Гіршфельд, основний ринок для техніки « Лозовських машин », це, звичайно ж, України. Однак у компанії є ряд дилерів в Казахстані, РФ, Східній Європі, і цей напрямок буде розвиватися і далі.

Цього року «Лозовські машини» представили на ринку цілий ряд новинок.

Посівний комплекс «Златник»

Особлива гордість компанії - новітня розробка посівного комплексу «Златник». Це унікальна в своєму класі система, розрахована під трактор 3-4 тягового класу. Ширина захоплення комплексу - 6 м, він оснащений двосекційним 5-кубовим бункером (3 куб. М і 2 куб. М), з пневматичною системою подачі насіння. Агрегат може працювати як за нульовою, так і за мінімальною технологією обробітку грунту з продуктивністю до 6 га / год.

Як розповів Роман Гіршфельд: «На сьогоднішній день дана техніка не має аналогів серед вітчизняної та імпортної техніки в даному сегменті ширини захвату по пневматичної системі. У «златників» застосовані інноваційні рішення, що підвищують якість і надійність роботи даної системи ».

Конструкцію «златників» прокоментував і головний конструктор «Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі» (УКБТШ) Олексій Гриненко: «Сошники посівного комплексу встановлені на дві напіврами, підвішені в свою чергу за допомогою центральної осі через крила до основної рами, що дозволяє двом напіврами повноцінно копіювати незалежно один від одного рельєф поля. Крім того, така схема підвісу полурам дозволяє рівномірно розподілити масу всього знаряддя по сошників, що гарантовано запобігає притаманний більшості інших секційних сівалок еффектперекоса полурам від гідроціліндров.Данная система копіювання вже більше п'яти років успішно застосовується на короткій дискової борони-лущильником «Дукат-5» і тепер вона інтегрована також і в «Златник-6/5000».

На сівалці встановлено словацький висіваючий апарат з безступінчатим зміною норми висіву з функцією як звичайного, так і мікровисева, що дозволяє висівати насіння в діапазоні від маку до фасолі.А двосекційний бункер 2 + 3 куба дозволяє засипати добрива та насіння в різних варіантах.

Завдяки висівають блоку з посиленими дводисковими сошниками, посівний комплекс може сіяти як за мінімальними, так і за традиційними технологіями. При цьому навантаження на сошник складає близько 135 кг, що в комплексі з застосуванням попереду сошника ріжучого хвилястого диска дозволяє працювати по великій кількості пожнивних залишків або за технологією no-till ».

У конструкції «златників» застосовуються як вітчизняні, так і імпортні вузли. Як ми вже розповідали, висіваючий апарат - словацький, робочі органи, диски, плуга - іспанської фірми Bellota. Особлива гордість компанії - не обслуговуються підшипниковий вузол HARP Agro Unit з посиленими підшипниками власного виробництва. Підшипниковий вузол не вимагає обслуговування, мастила та ін.

Коротка дискова борона «Дукат-12»

Раніше лінійка «Дукат» включала машини з шириною захвату 2,5, 4, 5, 8 і 16 м. Новинка - «Дукат-12» з шириною 12 м - заповнила прогалину для тракторів потужністю від 340 к.с. У конструкції машини також використовуються необслуговувані підшипникові вузли HARP AGRO Unit.

Як розповів Олексій Грінченко, ця машина, як і вся лінійка коротких дискових борін «Дукат», завдяки своїй пружинної стійці здатна робити не тільки високошвидкісне лущення, поверхневу і дрібну основний обробіток, а й також здатна проводити повноцінну передпосівну підготовку, чого не може жодна інша коротка дискова борона на жорсткій стійці. Вона володіє захистом від перевантаження, самоочищенням; пружинні стійки дозволяють істотно знизити тяговий опір, за рахунок вібрації після проходу залишається рівне ложе.

«Конструкція дискового лущильника« Дукат »з новим підшипниковий вузлом HARP Agro Unit, в комплексі з 3D-подпружиненной стійкою забезпечують зниження тягового опору більш ніж на 30%, в порівнянні з іншими конструкціями, що відповідно зменшує витрати на обробку грунту і підвищує продуктивність агрегату» - розповів експерт.

Агрегат складається з двох полурам по 6 м, кожна з яких копіює всі нерівності грунту. У транспортному положенні машина займає лише 3 м, що дуже зручно для транспортування по дорогах.

З метою виключення ризиків забивання, катки не мають центральної осі. Для знаряддя доступний також ряд додаткових опцій.

Як додав Роман Гіршфельд: «Короткі дискові борони сімейства« Дукат »за своїми параметрами не тільки порівняти, але й за деякими характеристиками перевершують імпортні зразки. «Дукат» - це приклад імпортозаміщення на новому рівні, результатом якого є більш високий рівень техніко-економічних параметрів: якість обробки землі, витрати палива і продуктивності ». 

На сьогоднішній день «Лозівські машини» - єдиний виробник в Україні, який проводить повну лінійку цих енергоефективних агрегатів з шириною захвату від 2,5 м до 16,75 м.

 

Глибокорозпушувач Гульден-4

Ще одна новинка компанії - глибокорозпушувач «Гульден-4» - для різнорівневої обробки.

Передні лапи глибокорозпушувача розпушують грунт на глибину до 45 см, задній додатковий ряд лап (ідентичних інтенсивному стерньових культиватору), розташований вище на 20 см і працює для додаткового інтенсивного перемішування і закладення рослинних залишків у верхньому шарі грунту.

Таким чином, результатом роботи машини є виконання відразу двох функцій -розповів головний конструктор «Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі» (УПЕК) Олексій Грінченко.

З іншого технікою «Лозовських машин» можна ознайомитися на офіційному сайті компанії .

« Лозовські машини »- бренд вітчизняної грунтообробної техніки, що належить Індустріальній групі УПЕК (ІГ УПЕК) - однієї з найбільших в Україні приватних компаній, що спеціалізуються в машинобудівному бізнесі. 
Розробку техніки здійснює Об'єднаний інженерний центр ІГ УПЕК - Українське конструкторське бюро трансмісій і шасі (УКБТШ)
Виробництво - Лозовський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ)

Підсумок

І це ще не всі новинки «Лозовських машин»: до виходу на ринок найближчим часом готується важка коротка дискова борона для більш інтенсивної роботи зі стернею крупностебельних культур, ряд знарядь для смугової обробки грунту за технологією strip-till, а також важка зубовая борона. 
« Лозовські машини » створені для того, щоб« Виробляти інноваційну техніку, здатну конкурувати з лідируючими імпортними аналогами і при цьому максимально відповідну потребам наших аграріїв, - саме для цього ми прийшли на цей ринок »- резюмував директор з маркетингу та продажу Індустріальної групи УПЕК Роман Гіршфельд.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 987 | Додав: evgeniu | Теги: Дукат-12, ЛКМЗ, техніка для аграріїв, глибокорозпушувач, техніка, посівний комплекс, «Лозовські машини», «Гульден», «Дукат», дискова борона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar