MENU

15:53
«ІНСІМА» розширює пропозицію в бюджетному сегменті

Під час виставки «Зернові технології-2015» було презентовано польський бренд Akpil та китайський Everun. Техніку представив підрозділ компанії «АМАКО» «ІНСІМА», що спеціалізується на бюджетних рішеннях.

Akpil займає лідируючі позиції в Польщі з виробництва ґрунтообробних машин. Крім того, асортимент продукції включає техніку для внесення мінеральних добрив і ЗЗР, для заготівлі кормів, картоплярства. Також компанія є постачальником комплектуючих відомим європейським брендам.

У центрі експозиції на київській виставці була дискова борона серії Gepard (заголовне фото), що включає агрегати з шириною захвату від 1,75 до 3,5 м для тракторів потужністю від 50 до 95 к. с. Машини оснащуються двома рядами дисків з діаметром 560 мм, прикочуюючим котком (пропонується кілька варіантів на вибір) та можуть працювати на швидкості до 20 км/год. Ціни базових комплектацій починаються з 4750—8000 євро.

Окрім дискових борін, українським аграріям будуть доступні однобалочні плуги на 3—5 корпусів та оборотні на 2—5 корпусів для тракторів потужністю 60—140 «конячок».

Ще одна пропозиція — серія культиваторів Grizzly, що нараховує 10 моделей з шириною захвату від 2 до 6 м. Чотирирядна конструкція передбачає встановлення від 21 до 57 лап та котка. Потреба в потужності — від 50 до 160 к. с.

Крім ґрунтообробних машин, «ІНСІМА» пропонує серію навісних розкидачів мінеральних добрив польського виробника. Представлені чотири моделі з об’ємом бункерів 600, 800, 1000 та 1200 л і шириною розкидання 10—24 м.

Інша новинка — фронтальні навантажувачі Everun. Китайський виробник спеціалізується на універсальних фронтальних машинах з шарнірно-зчленованою рамою.

В Києві було презентовано компактну модель ER20 вантажопідйомністю 2 т і максимальною висотою розвантаження 3,1 м. Машина оснащується двигуном потужністю 75 к. с., має повний привід та гідравлічну трансмісію. Завдяки «ламаній» рамі мінімальний радіус розвороту навантажувача становить 4,6 м. Максимальна швидкість — 25 км/год.

У базовій комплектації навантажувачі оснащені джойстиковим управлінням, камерою заднього огляду, радіо, системами опалення кабіни та підігріву двигуна.

Перші два навантажувачі Everun, завезені в Україну, вже знайшли власників.

Сергій Даценко, керівник департаменту «ІНСІМА»: «Попит на техніку економ-сегмента зростає. Це пов’язано з двома факторами. Перший — криза. Зараз некращі часи для аграріїв. Ціни на зерно не виросли сильно, а оновлювати парк потрібно. Плюс девальвація гривні. Тому бачимо, як все більше аграріїв переорієнтовується на бюджетну техніку, а також техніку, що була у використанні.

Другий фактор — фермери. Практика, коли власник господарства на 400—500 гектарів орендує сівалку на сезон, часто не виправдовує себе. Як кажуть: коли починається дощ, парасольку ніхто не позичить. Тому потрібно мати свою техніку, дивитися за нею.

Щодо виставки, то ми продемонстрували бренд Akpil. Ми показали кілька машин. Але це лише невелика частка асортименту. Компанія популярна в Європі. Особливо в скандинавських країнах. Akpil використовує шведську сталь, через що машини є надійними.

Ми вперше продемонстрували в Україні компактний фронтальний навантажувач "Еверан". Незважаючи на те, що це китайська компанія, вона відома в Західній Європі.

Говорячи про бюджетну техніку, потрібно мати на увазі вдале співвідношення ціни та якості. Всі компанії підтримують гарантію, є забезпечення запасними частинами. Щодо "АМАКО", то наше завдання не тільки продавати. Аграрії бажають отримати технологічне рішення, що включає якісний сервіс».

Нагадаймо, торік «ІНСІМА» вивела на український ринок посівну техніку турецького виробника Özdöken. В цьому році модельний ряд доповнили просапні сівалки з сошниками як дискового, так і анкерного типу.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 595 | Додав: evgeniu | Теги: грунтообробка, навантажувач, культиватор, «ІНСІМА» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar