MENU

15:19
HORSCH представив технічні новації - висіваючий сошник TurboDisc

Німецький виробник розширив перелік технічних рішень для  посівної техніки власного виробництва. Серед них — висіваючий сошник TurboDisc для сівалок з дводисковими сошниками модельних рядів Pronto, Express і Focus. Модернізації зазнали й ґрунтообробні агрегати та бункер-перевантажувач зерна.

У виробництві компонентів нового сошника HORSCH використав метод гідроформінгу, популярний в автомобільній і велосипедній індустріях. Він полягає в тому, що всі металеві компоненти, а також труби отримують оптимальну форму під високим тиском рідини (вода та масло). За допомогою цього методу можна досягти плавного переходу поперечного перерізу труб сошника.

Також інженери розробили більш ефективний внутрішній чистик. Доопрацьовані поперечний переріз висіваючих труб і нахил двох дисків один до одного, від чого залежить якість закладання посівного матеріалу. Змінено кут розташування фіксатора насіння, що сприяє його кращій зносостійкості. До того ж його легше налаштовувати. Збільшено діаметр прикочуючого колеса, а його гума отримала більш м'яку структуру.

Серед інших новинок посівної техніки — засувка в дозуючому пристрої на всіх Pronto з односекційний бункером і LED-підсвічування на всіх сівалках Focus, Pronto DC, Pronto 8 та 9 SW.

Щодо ґрунтообробної техніки, то з осені 2014 року для всіх універсальних культиваторів Terrano FX і дискових борін Joker CT можна замовити коток RollPack Packer діаметром 62 см, який оптимально підійде для роботи на середніх і легких ґрунтах. Для культиваторів модельного ряду Tiger був збільшений розмір колісного котка з 16 до 24 дюймів, який спеціально створений для піщаних і легких ґрунтів.

Крім того, бункер-перевантажувач Titan 34 UW отримав більш довгий шнек для досягнення висоти вивантаження 4,6 м. Також агрегат можна придбати на гусеничному ходу.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 575 | Додав: evgeniu | Теги: Express, технічні новації, Horsch, Pronto, сівалка, Focus, сошник TurboDisc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar