MENU

16:14
Grimme модернізував картоплезбиральний комбайн VARITRON

Чотирьохрядковий самохідний картоплезбиральний комбайн VARITRON 470 зустрічає новий сезон з численними вдосконаленнями. Зокрема, машина отримала нові бункер, більш ергономічну консоль управління, а також можливість пересуватися дорогами загального призначення. При цьому комбайн значно «схуднув», скинувши як вагу, так і ціну.

Новий бункер з перевантажувальним транспортером оснащений суцільним транспортером, що рухається протилежно. Завдяки цьому можна повністю використовувати максимальний обсяг бункера, вантажопідйомність якого становить 7 тонн. Висока швидкість розвантаження звільняє бункер менше, ніж за хвилину.

Нова, розроблена Grimme, консоль управління відповідає сучасним вимогам організації процесу роботи комбайна. Всі важливі функції доступні швидко за допомогою перемикача або джойстика на підлокітнику. Таким чином трудомісткий пошук за кількома рівнями залишився в минулому. Як і всі самохідні комбайни Grimme, VARITRON може бути оснащений автопілотом та Visual Protect — системою відеоспостереження, яка попереджає водія про можливу зупинку, приміром, у разі засмічення.

 

Виробник пропонує широкий вибір опцій: роликовий сепаратор, роликовий сепаратор Vario зі змінним регулюванням зазору, сепаруючий пристрій MultiSep, подвійний сепаруючий пристрій TwinSep. За бажанням можна замовити автоматичне регулювання нахилу всіх сепаруючих пристроїв.

Комбайн оснащується 6-циліндровим двигуном Mercedes-Benz робочим об'ємом 11 л і потужністю 435 к. с. Високотехнологічний силовий агрегат відповідає стандарту Tier 4 з технологією очищення вихлопних газів SCR.

Серед переваг комбайна — висока маневреність, що є результатом великого кута повороту передніх коліс (65 градусів) і поворотної задньої осі (19 градусів). Нове заднє колесо на 1050/50 R32 зменшує тиск машини на ґрунт.

 

За допомогою оптимізації гідравлічних приводів, використання більш легких матеріалів для бункера і багатьох інших новацій вагу комбайна зменшено на 10%, покращено її розподіл.

Окрім ваги, комбайн «скинув» і ціну. Як повідомили на підприємстві, прейскурант починається з позначки 376 590 євро.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 534 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: комбайн, Grimme, VARITRON | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar