MENU

14:46
Great Plains представив високопродуктивне рішення для сівби цукрового буряку

Американський виробник розширив пропозицію просапних сівалок. Модель YP-4425A розроблена для виробників цукрового буряку, яким потрібний агрегат з високою точністю висівання, великими бункерами та з відстанню між секціями в 56 см.

Інженери оснастили машину пневматичною системою доставки насіння Air-Pro та висіваючими трубками Clear-Shot. Таке рішення забезпечує максимально точне розміщення насіння в борозні.

Бункери великого об'єму (2982 л чи 5455 л) збільшують продуктивність. Як опція пропонується система одночасного внесення добрив з бункерами максимальним об’ємом до 2782 л.

Агрегат висіває насіння в 24 рядки за один прохід. Міжряддя при цьому становить 55,88 см, що є оптимальним для цукрового буряку, а також багатьох інших культур, зокрема, бобових.

Ще однією особливістю конструкції є її «гнучкість». Бокові секції можуть відхилятися на 20 градусів догори та донизу. Завдяки цьому, а також плаваючому дишлу, сівалка максимально копіює нерівності поверхні поля.

Особливості

ГНУЧКА КОНСТРУКЦІЯ

Бокові секції можуть відхилятися на 20 градусів догори та донизу. Завдяки цьому, а також плаваючому дишлу, дана сівалка впорається із будь-якими нерівностями ґрунту.

ШИРОКІ КОЛЕСА

Десять коліс розміром 15 x 16.5 із гусеничними шинами забезпечують покриття у 37 кв.м. із протектором 7,62 см, тиск коліс лише 0,6-0,7 бар в залежності від сошника та міжряддя.

МІЖРЯДДЯ 55,88 СМ

Висіваючі секції розміщуються на відстані 55,88 см одна від одної по їх центру, пропонуючи фермерам, які вирощують цукровий буряк, новий недоступний деінде рівень точності та ємності бункерів.

Особливості (PDF)

Завантажте особливості за наступним посиланням: YP-4425A_RU.pdf

Докладніше про технічні характеристики — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 525 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Great Plains, Air-Pro, просапні сівалки, YP-4425A, сівба цукрового буряку, пневматичною системою доставки насі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar