MENU

15:54
Great Plains представив лінійку важких коротких дискових борін

Американський виробник сільгосптехніки представив лінійку важких коротких дискових борін серії SD. Паралельні дискові батареї працюють на великій швидкості при постійній робочій глибині та маневреності, притаманні європейським боронам, але розроблені для роботи в умовах значних пожнивних залишків.

Агрегат призначений для основного обробітку ґрунту, суміщаючи європейський стиль паралельно розміщених дискових батарей із високою швидкістю та якістю роботи в умовах важкого рельєфу. На відміну від традиційних агрегатів такого типу з діаметром дисків до 50,8 см, важка коротка дискова борона Great Plains має диски діаметром 61 см, що дозволяє працювати на глибину до 17,8 см, сприяє кращому проходженню стерні та ефективному перемішуванню шарів ґрунту.

Агрегат точно копіює нерівності поверхні, що забезпечує максимальну рівномірність обробітку в умовах важкого рельєфу. Функція гідрорегулювання опорних коліс дає змогу оператору змінювати глибину обробітку, не виходячи з кабіни трактора. Головною відмінністю агрегату від інших машин із паралельним розташуванням батарей є різний напрям руху передніх та задніх ріжучих дисків — це запобігає утворенню гребенів та сприяє рівномірному подрібненню ґрунту.

Крім того, батареї мають ексклюзивні підшипники трансмісійного типу, які не потребують обслуговування. Це гарантує довгий термін служби підшипників та знижує витрати на обслуговування машини.

Серед інших особливостей — здвоєні опорні колеса, що забезпечують кращу прохідність та безпечніше транспортування; індивідуальні стійки дисків для кращого проходження рослинних залишків та ефективнішої роботи у вологих умовах; ущільнюючий коток для комплексного обробітку.

 

Пропонуються дві моделі з шириною захвату 8 і 9 м. Більше про технічні характеристики — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 480 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Great Plains, дискова боріна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar