MENU

01:06
Farmall C — нові двигун та діапазон потужностей

Американський виробник Case IH модернізував та розширив лінійку тракторів Farmall C, що відтепер включає шість моделей потужністю від 58 до 107 к. с.

 

Трактори Farmall C розташовуються між лінійками 3-циліндрових моделей Farmall А потужністю 65—82 к. с. та 4-циліндрових Farmall U на 99—114 к. с. Універсальні машини призначені для виконання широкого спектру операцій в рослинництві й тваринництві, зокрема, завдяки компактним розмірам і високій маневреності є оптимальним рішенням для роботи на фермах.

Лінійку доповнили моделі потужністю 86, 99 та 107 к. с. Під капотом новинок встановлюється 4-циліндровий 3,4-літровий двигун виробництва FPT Industrial. Силовий агрегат оснащується турбонагнітачем, інтеркулером та системою Common Rail і є більш потужнішим і економічним, ніж 3,2-літровий попередник.

Двигун відповідає нормам викидів Stage IIIB. Досягається це, зокрема, використанням технології охолодження і рециркуляції вихлопних газів (CEGR), що знижує їх температуру, змішує з повітрям і повертає суміш в циліндри, щоб максимізувати ефективність згоряння. Двигуни також оснащені новим каталізатором окислення (DOC) і технологію технічного утилізації твердих частинок (PMC), який автоматично спалює їх у вихлопних газах, гарантуючи, що система залишається чистою і працює з максимальною ефективністю.

Трактори Farmall 55C, 65C і 75C оснащуються 12-ти- чи 20-тишвидкісними КПП, Farmall 85C, 95C і 105C — «коробками» на 24 чи 40 передач переднього ходу і стільки ж — заднього. Остання забезпечує діапазон швидкостей від 123 м/год. 40 км/год.

Крім того, модернізовано кабіну трактора. Зокрема, інженери підвищили оглядовість, що полегшить життя оператору у разі встановлення на трактор фронтального навантажувача.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 529 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, Case, Farmall | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar