MENU

14:53
Експерти обговорили питання дерегуляції підприємницької діяльності у аграрному секторі та просування української продукції на ринки ЄС
726326_3.jpg

   5 червня 2014 року у Будинку Уряду під головуванням Першого заступника міністра Івана Бісюка відбулася відеоконференція на тему «Політика Уряду щодо дерегуляції підприємницької діяльності у аграрному секторі. Євроінтеграційні перспективи АПК України».
Захід відбувався у форматі експертної зустрічі, у якій взяли участь представники Мінагрополітики України, місцевих органів влади, профільних асоціацій та підприємств.

   Під час спілкування, Іван Бісюк доповів про дії Мінагрополітики щодо приведення національного законодавства до вимог Європейсько Союзу, а також повідомив про досягнуті домовленості щодо візиту до України відповідних експертів-консультантів для більш швидкої дерегуляції української економіки. Коментуючи швидкість дерегуляції аграрного сектора економіки, Перший заступник міністра зокрема зазначив: «Ми поділяємо позицію підприємців щодо спрощення умов ведення бізнесу, але це не має відображатися на якості життя та безпеці нації».

   В ході відеоконференції також були обговорені питання вимог ЄС до агарної продукції, існуючий обсяг експорту до ЄС продукції українського АПК, його квоти та перспективи збільшення, підтримка національного виробника, ціноутворення на ринку аграрної продукції тощо.

   На завершення зустрічі, учасники дійшли згоди продовжити подібні відеоконференції із залученням більш широкого кола експертів з числа регіональних представників АПК.

 

Прес-служба Мінагрополітики

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 497 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0