MENU

02:36
Для Львівського університету ветмедицини шукають ректора
universytet.jpg

   Міністерство аграрної політики та продовольства України офіційно оголосило конкурс на заміщення вакантної  посади ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

  Як відомо ректора у ЛНУВМ та БТ немає вже більше року. Певний час виконувачем обов’язків керівника ВНЗ був Михайло Гладій, який у січні цього року перейшов на роботу до Києва. Зараз цю посаду обіймає доктор ветеринарних наук, професор Володимир Стибель.

  У конкурсі на заміщення вакантної посади ректора можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук, стаж науково-педагогічної діяльності не менше десяти років.

  Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на адресу Мінагрополітики України такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів, фотокартку, автобіографію, копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, атестат про вчене звання, список наукових праць, копію трудової книжки та копію з паспорту, де вказано громадянство України, завірених у встановленому порядку.

  Сьогоді у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій на п’яти факультах та 38 кафедрах навчається майже 4,5 тисяч студентів.

  Підготовка спеціалістів у ветуніверситеті ведеться за 12 спеціальностями та 15 спеціалізаціями. Університет надає освітні послуги за такими напрямками: ветеринарія, харчові технології та інженерія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, рибне господарство та аквакультура, специфічні категорії (якість, стандартизація та сертифікація), економіка та підприємництво, менеджмент і адміністрування, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, право.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 447 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar