MENU

10:51
DLG назвав «показники» імідж-барометра-2014

Підрозділ корпорації AGCO, відомий тракторами Vario, вчергове отримав звання кращого бренда сільгосптехніки в Німеччині. Про це свідчать результати імідж-барометра-2014, який 19-й рік поспіль складає Німецьке сільськогосподарське товариство DLG.

Зберегли високі позиції і компанії Claas та John Deere: як і в 2013-му вони посіли відповідно друге та третє місця. На четверте місце піднявся німецький виробник AMAZONE, посунувши на шосте бренд Horsch. П’яте місце зберіг Lemken. New Holland піднявся з восьмого на сьоме місце, потіснивши ще одного німецького виробника — Krone, що взагалі випав з першої десятки. Натомість потрапив до неї Deutz-Fahr — восьме місце. Дев’яту і десяту позиції зберегли відповідно Case IH та Kuhn.

Результати 19-го імідж-барометра DLG були отримані на підставі телефонного опитування 676 фермерів у Німеччині, які є фахівцями-консультантами DLG. Опитування проводилося восени 2014 року співробітниками Інституту дослідження ринку Kleffmann Group на замовлення DLG. 37% опитаних керівників господарств займаються землеробством, 63% — тваринництвом.

Отриманий за результатами опитування індекс бренду включає 4 показники: знання бренду, лояльність до бренду, реклама бренду та імідж бренду, які були однаково враховані в підсумковій оцінці.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 522 | Додав: evgeniu | Теги: техніка для аграріїв, Трактор, рейтинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar