MENU

22:22
Дискатор для передпосівного обробітку ґрунту Great Plains Turbo-Max 2400 ТМ

Не дивлячись на те, що більшість фермерів вже декілька років як зрозуміли переваги справжньої вертикальної ґрунтообробки, вони продовжують шукати шляхи вирівняти нерівні поля після коліс обприскувача, комбайна або зернових візків, та зменшити вітрову ерозію через кращий обробіток рослинних залишків.

Турбо-Макс - це ще одна важлива частина вкладу Грейт Плейнз у задоволення потреб споживачів, зберігаючи увагу на сільськогосподарському аспекті та забезпечуючи найкращі умови для збільшення врожаю.

З появою Турбо-Макс технологія вертикальної обробки ґрунту виходить на новий рівень якості. Функція максимально ефективної передпосівної підготовки ґрунту через агресивне вирівнювання поверхні і видалення бур'янів, покращене подрібнення пожнивних залишків і їх неперевершену заделку робить Турбо-Макс дійсно унікальним знаряддям.

Особливості та переваги Turbo-MAX

- Відстань між Колтер: 19 см.
- Дві батареї з дисками: відстань між Колтер 19 см, задня батарея зміщена відносно передньої, в результаті чого довжина подрібнення пожнивних залишків становить 9,5 см - найкращий показник серед конкурентів.


- Регульований кут атаки дисків
- Агрегат Турбо-Макс дозволяє за допомогою гідравліки міняти на ходу кут атаки батарей залежно від польових умов.

- Кут розташування батарей можна регулювати від від 0° для підготовки рівній поверхні з застосуванням вертикальної обробки ґрунту до 6° для поліпшення закладення пожнивних залишків восени.


- Обертаються зубчаста борона.

- Пухких і вирівнює ґрунт, розбиваючи грудки ґрунту.

- Дане пристосування є «останнім штрихом» в ході підготовки ідеальної поверхні під посів.

 
Модель 2400 TM 3000 TM
Відстань між ножами, см 19,05
Колеса 12.5Lx16.5 G-ply 380/55R 16.5
Маса, кг 8664 10569
Управління розподілом ваги Гідравлічне
Мін. потужність трактора, к.с. 225 285
Ширина захоплення, м 7,31 9,14
Ширина (трансп.), м 4,67
Висота (трансп.), м 3,43 4,27
Ширина захоплення центральної секції, м 3,04
Ширина захоплення бокової секції, м 2,07 3,04
 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 876 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Great Plains, диск, технологія вертикальної обробки ґру, дискатор, Turbo-Max 2400 ТМ, Агрегат, обробіток ґрунту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar