MENU

00:45
Dewulf підвищив продуктивність причіпних морквозбиральних комбайнів

Бельгійський виробник картопле- та морквозбиральної техніки встановлює нові стандарти продуктивності для свого 2-рядкового причіпного комбайна GKIIS з вивантажувальним елеватором. Як запевняють у компанії, залежно від логістики можна збирати урожай моркви з площі 3—4 га за день і отримувати продукт високої якості.

Комбайн GKIIS отримав низку інноваційних рішень. Завдяки новому інтерфейсу оператор може виконувати всі регулювання з кабіни за допомогою джойстика і модуля управління. Наявність п’яти програм дає змогу оперативно налаштовувати параметри роботи залежно від умов збирання врожаю.

Дві незалежні прийомні частини, об'єднані з унікальними незалежними лемехами, гарантують максимальну стабільність навіть при високих швидкостях руху. Завдяки відкритому шасі всі частини комбайна легкодоступні для обслуговування. Вісім варіантів встановлення коліс допоможуть комбайну відповідати індивідуальним вимогам замовника.

GKIIS оснащується в стандарті прийомними частинами довжиною 14 000 мм. Це забезпечує максимальну продуктивність, а також ефективне очищення продукту.

Лінійка GKIIS нараховує три модифікації. Так, коли потрібне додаткове очищення, можна встановити модуль сепаруючого транспортера зі струшувачами (GKIISL). Більш інтенсивне очищення можливе завдяки інтеграції пальчикової «гірки» (GKIISE), яка відділяє землю і бадилля від моркви.


Елеватор оснащений у стандарті транспортером, що містить прутки і виступи, і має менший кут нахилу, що забезпечує продуктивне вивантаження. В поєднанні з різними «гальмівними» пристроями це дає змогу новому GKIIS гарантувати збереження якості морквин.

Більше про технічні характеристики — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 565 | Додав: evgeniu | Теги: причіпні морквозбиральні комбайни, комбайн, GKIIS, Dewulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar