MENU

23:03
Deere&Company реалізуватиме нові проекти в Україні
Відомий виробник сучасної сільськогосподарської техніки Deere&Company реалізуватиме нові проекти в Україні. Про це було домовлено на зустрічі у Вашингтоні Олексія Павленка, Міністра агарної політики та продовольства України із керівництвом Deere&Company.



З боку «Харківського тракторного заводу ім. Орджонікідзе» поступила пропозиція проведення спільного проекту щодо збору комбайнів та території «ХТЗ». Керівництво Deere&Company розгляне та проаналізує пропозицію. Для успішної реалізації проекту Deere&Company Мінагрополітики проведе аналіз можливостей та потенціалу обладнання, запчастин, комплектуючих для подальших перемовин щодо співпраці. “Розширення присутності на українському ринку такої компанії як Deere&Company є значним поштовхом для розвитку всього агропромислового сектору” - зазначив Олексій Павленко.
 Окрім цього, керівництво Deere&Company запропонувало встановили систему точного землеробства у всій країні. У основі наукової концепції точного землеробства лежать уявлення про існування неоднорідностей в межах одного поля. Для оцінки цих неоднорідностей використовуються новітні технології, такі як системи глобального позиціонування GPS, спеціальні датчики, аерофотознімки і знімки з супутників, а також спеціальні програми для агроменеджменту на базі геоінформаційних систем. Олексій Павленко відзначив цінність системи точного землеробства для українського АПК: “Точність навігації техніки «Deere RTK» має похибку до 2,5 см. Кожен трактор-комбайн має обладнання для найточнішої обробки поля.
Особливо важливо, що у рамках проектів підтримки сільського господарства в Україні, Deere&Company готові встановлювати найсучасніше обладнання і на техніку інших виробників”.
 
Довідково: Deere&Company — американська машинобудівна компанія, що випускає сільськогосподарську, будівельну та лісозаготовчу техніку. За різними рейтингами — найбільший виробник сільськогосподарської техніки у світі. Засновник компанії — Джон Дір (1804-1886) - американський коваль та промисловець, винахідник стального плугу.
За останні сім років «Джон Дір Україна» реалізував понад 10 000 одиниць нової техніки в Україні.
 
Прес-служба Мінагрополітик

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 569 | Додав: evgeniu | Теги: проект, Deere&Company, агропромисловий сектор, «Deere RTK», систему точного землеробства, співробітництво, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar