MENU

15:32
Cub Energy в II кварталі скоротила видобуток газу на Закарпатті
Cub Energy в II кварталі скоротила видобуток газу на Закарпатті

Cub Energy Inc. (США) з активами в Україні в квітні-червні 2015 скоротила середньодобовий видобуток вуглеводнів на 14% (на 2

30 барелів нафтового еквівалента, boe/d) в порівнянні з січнем-березнем - до 1,414 тис. boe/d, говориться в повідомленні компанії.

Як відзначають в Cub Energy, ця цифра враховує як 30-відсоткову частку у видобутку ТОВ «Куб-Газ», так і 100% видобутку ТОВ «Тисагаз».

Компанія нагадує, що роботи на ряді об'єктів, зокрема на свердловині «М-22», припинені до зниження податкового тиску на видобувну компанію в Україні.

Довідка

Cub Energy зі штаб-квартирою в Х'юстоні (Техас) і офісом у Києві відносить себе до числа п'яти найбільших приватних нафтогазових операторів України.

Її найбільшими активами є 30-відсоткова частка в українській нафтогазовій компанії «Куб-Газ», що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні; а також компанія «Тисагаз», якій належать чотири газові ліцензії: на Русько-Комарівському, Станівському, Королевському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці.

Найбільшим акціонером Cub Energy є бізнесмен Михайло Афендіков

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 468 | Додав: evgeniu | Теги: видобуток газу, газ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar