MENU

15:35
CLAAS створив окрему компанію з розробки електронних систем для тракторів і комбайнів

Один зі світових лідерів в області виробництва сільськогосподарської техніки, німецька компанія CLAAS, посилює позиції в галузі електроніки завдяки відкриттю нового дочірнього підприємства CLAAS E-Systems. Більше 150 співробітників з кінця минулого року працюють над створенням електронних систем управління, терміналів, систем відеоспостереження, автоматичних супутникових систем рульового управління та інших цифрових рішень для сільського господарства.

Більшість співробітників CLAAS E-Systems раніше працювали у філії Agrosystems, а також в інших структурах CLAAS. Компанія має намір інвестувати в розвиток нового підрозділу в найближчі роки. Зокрема, буде відкрито потужний центр розробок в Харзевінкелі.

Цифровими розробками для підвищення ефективності сільськогосподарської техніки CLAAS займається з 1998 року. З тих пір під маркою EASY була створена лінійка програмних продуктів, які спрощують роботу машини: від налаштування окремих систем до програмного забезпечення управління. Компанія стала одним з провідних світових постачальників рішень для точного землеробства і була відзначена численними нагородами.

Нагородами перші місяці роботи відзначилися й у CLAAS E-Systems — високі оцінки експертів отримав проект «комунікації» між двома машинами, задіяних у одній технологічній операції (М2М). Після наповнення бункера зерном комбайн автоматично передає сигнал трактору з бункером-перевантажувачем. Також досягнення CLAAS в області розробки цифрових рішень були відзначені на недавній виставці CeBIT.

«Можливості сільськогосподарської техніки багаторазово збільшуються з впровадженням інтелектуальних технологій, які дозволяють автоматично налаштувати і узгодити між собою різні процеси. Це підвищує продуктивність і ефективність роботи, — пояснив увагу до е-систем Томас Бек, керівник напряму технологій та систем CLAAS. — Сьогодні вимоги до електроніки та пов'язаних з нею інформаційним технологій для CLAAS є стратегічним вектором, що визначає розвиток компанії. Нині ми створюємо окремі структури, які будуть вести цілеспрямовані дослідження в галузі програмного забезпечення».

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 473 | Додав: evgeniu | Теги: комбайн, Трактор, електронні системи, E-Systems, claas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar