MENU

14:36
Case IH розробив нову технологію розвороту тракторів

Case IH запропонував нову розробку - технологію автоматичного розвороту NextSwath для систем автоматизованого управління технікою. 
В асортименті рішень для систем точного землеробства Case IH з'явилося нове цікаве доповнення до існуючих систем автоматичного водіння.

NextSwath - це повністю автоматична система розвороту, яка підвищує ефективність і точність всіх сільськогосподарських операцій. При досягненні кінця поля, NextSwath самостійно обчислює і вибирає кращу траєкторію розвороту трактора, а потім повністю автоматично вибирає прохід.

При використанні причіпного обладнання, особливо з великою робочою шириною, ця технологія дозволяє уникнути недобору або перебору після розвороту. Це усуває прогалини і перекриття окремих ділянок в наступному проході.

Нова технологія повороту NextSwath вже зараз доступна для терміналів XCN-2050TM та FM- + +1000 Plus з системою автоматичного управління AutopilotTM.

Докладніше - на www.caseih.com


NextSwath від Case IH – це технологія автоматичного розвороту, яка вже зараз доступна для XCN 2050 та систем автоматичного керування / при досягненні кінця гону NextSwath автоматично розраховує та обирає найкращий можливий шлях до наступного гону.
Віднині в асортименті рішень для Систем точного землеробства від Case IH з’явилось нове цікаве доповнення до існуючих систем автоматичного водіння. 
NextSwath – це повністю автоматична система розвороту в кінці гону, яка підвищує ефективність та точність всіх сільськогосподарських операцій. При досягненні кінця гону NextSwath самостійно вираховує та обирає найкращу траєкторію розвороту трактора, а потім повністю автоматично обирає прохід.
При практичному застосуванні цей процес автоматичного розвороту надає багато переваг. Він звільняє оператора від суттєвого робочого навантаження. При використанні причіпного обладнання, особливо з великою робочою шириною, ця технологія дозволяє уникнути недобору або перебору під час заходу в гін після розвороту. Це усуває пропуски та перекриття окремих ділянок у наступному проході.
Цей розрахунок оптимального маршруту при розвороті в кінці гону – NextSwath зазвичай обирає найкоротший шлях до наступного валка – підвищує ефективність роботи машини та показники продуктивності на гектар і одночасно заощаджує паливо. 

Цю систему також можна дуже ефективно використовувати при роботі з рослинами, висадженими у рядки, або в операціях з розпилення гербіцидів. Серед інших її переваг потрібно зазначити захист ґрунту; оскільки ділянка на кінцях гону завжди проходиться однаково, це дозволяє уникнути ущільнення ґрунту, а на пасовищах – захистити молоді паростки трави.
Нова технологія повороту NextSwath вже зараз доступна для терміналів XCN-2050TM та FM-1000 Plus з системою автоматичного керування AutopilotTM. Вона встановлюється дуже просто за допомогою програмного забезпечення.

Завантажити PDF

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 590 | Додав: evgeniu | Теги: NextSwath, Case IH, технології, точне землеробство, автоматична система розвороту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar